Месники / The Avengers (2012)

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Іспанка, 27 тра 2013.

1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Жанр: фантастика, бойовик, пригоди
    Країна: США
    Режисер: Джосс Відон
    Актори: Роберт Дауні мол., Кріс Еванс, Марк Руффало, Кріс Хемсворт, Скарлетт Йоханссон, Джеремі Реннер, Том Хіддлстон, Семюел Л. Джексон, Кларк Грегг, Кобі Смолдерс, Стеллан Скарсгард, Гвінет Пелтроу та ін.
    Сюжет:
    Нік Фьюрі і секретне міжнародне агентство ЩИТ збирає разом супергероїв, серед яких Тор, Халк, Капітан Америка та Залізна Людина, і формує загін Месників, щоб захистити Землю від Локі та його інопланетної армії.
    Особисте враження: На мене, не любительку бойовиків і фільмів, де добрі й погані хлопці б"ють один одному пики, фільм справив дуже хороше враження. Банальний американський сюжет - погані хлопці нападають, добрі хлопці рятують Америку і світ від вторгнення й загибелі. При цьому - шикарні спецефекти, неймовірно красива картинка і чудове сузір"я акторів. Роберт Дауні молодший просто захоплює (аж захотілося переглянути всі фільми про Залізну людину). Ну і український дубляж - я щиро реготала із багатьох жартів.
    Мій висновок - якщо не хочеться особливо замислюватися над сюжетною лінією, а хочеться видовищного фільму із спецефектами та мордобоями - Месники саме для вас:)

2. Vedun

Vedun Well-Known Member

Дикі сцени мордобою, це кіно про нас з тобою (С) Морозов

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)