Месники: Ера Альтрона/The Avengers: Age of Ultron (2015)

Тема у розділі 'Кінозал', створена користувачем Іспанка, 22 кві 2015.

1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Рік: 2015
    Країна: США
    Жанр: фантастика, фентезі, бойовик, пригоди
    В головних ролях: Роберт Дауні мол., Кріс Еванс, Кріс Хемсворт, Скарлетт Йоханссон, Марк Руффало, Кобі Смолдерс, Аарон Тейлор-Джонсон
    Сюжет:
    Організація «Щ.И.Т.» знищена, а Месники потребують перерви від постійних загроз. Тоні Старк намагається запустити миротворчу програму зі штучним інтелектом під назвою «Альтрон». Однак, його робота йде нанівець, коли Альтрон вирішує, що люди є головними ворогами, і хоче знищити їх. Залізна Людина, Капітан Америка, Тор, Халк, Чорна вдова і Соколине око з підтримкою від Ніка Фьюрі і Марії Хілл стикаються з небаченим випробуванням. Під час цього Месники зіткнуться з могутніми близнюками П'єтром і Вандою Максимов, а також зі знайомим Віженом
    Особисте враження: Несподівано для себе віднедавна захопилася серією фільмів по марвелівських коміксах. Тому з нетерпінням чекала на продовження фантастичних пригод супергероїв. І друга частина Месників мене не розчарувала і, як на мене, перевершила першу за видовищністю (фінальна битва героїв - це щось!). Скажу коротко - це були дві години естетичного оргазму для любителів фантастики, вибухів-стрілялок і апокаліптичних сцен а -ля "світ загине, ми всі помрем, але купка відчайдухів спробує все врятувати". Фільм динамічний, яскравий, з цікавими героями, де кожен по-своєму унікальний, місцями дуже веселий:) Особиста оцінка - 10 з 10.

• Подобається Подобається x 2
  2. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

на телефон перезняли фільм?)) Ато лінь тратитися на кіно)

3. Іспанка

Мені не до телефона було)) Раджу потратитися на 3Д - воно того вартує:)

• Подобається Подобається x 1
  4. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

У багатих жизнь другая))))
    Враховуючи те шо я не бачив нічого до того йти і тратитися на 3Д непонятно за шо))) Сумнівно якось)

5. Іспанка

Як то кажуть, хто не ризикує - той не п"є шампанського;) ))

6. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Я ітак не п"ю))) Навіть коли ризикую)

7. prius

prius Well-Known Member

п'ють коні а ми можемо деколи випити

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

На колір і смак фломастери різні. Судячи з афіші, кіно - повний брєд :crazy: Хоча, суто з любові до мистецтва, на спецефекти, можливо, можна глянути, коли з"явиться на торентах в HD-якості :)

9. Іспанка

Якби я не дивилася попопередні фільми з тієї серіії- то б теж так думала:))) Насправді то є легке, розважальне кіно суто для відпочинку - якщо не хочеш напрягатися, без виносу мозгів і особливо заплутаної сюжетної лінії:)

а де твій аватар? :)