Мертва тиша (2007) Dead Silence Жанр: Жахи, Триллер Країна: США ТВОРЦІ ФІЛЬМУ Режисер: Джеймс Вен В Ролях: Донни Уолберг ...... Дет. Джим Ліптон Амбер Валлетта ...... Елла Райан Квентен ...... Джемі Ашен Боб Гантон ...... Едвард Ашен Лаура Ріган ...... Ліза Ашен Мені кіно дуже сподобалось, вирішив для нього відкрити нову гілку, а не постити у фільми. На http://imdb.com/title/tt0455760/ його рейтинг становить 6.0, як для кіно такого класу супер. Сюжет більш-менш чіткий, продуманий і виважений. Оригінальний сюжет, напруга, елементи триллера і загадкового це те чим мене захопив даний фільм. Давно я не дивився кіно такого ґатунку.
Відповідь: Мертва тиша (Dead silence) Щойно якраз це кіно подивився . Один із найгірших , найтупіших фільмів за останній час. Нікому не раджу витрачати півтори години на перегляд. Плоский як дошка і натягнутий сюжет, примітивні і дешеві спецефекти, ніякі актор. Автори намагалися це все витягнути недолугими спробами злякати глядача. Це вдавалося дуже важко. Тільки на початку здається, що зараз буде непоганий ужастик, але вже хвилині на 20 зрозуміло, що фільм примітивий, повне лайно. Зрештою, бюджет 20 мільйонів говорить сам за себе
Відповідь: Мертва тиша (Dead silence) Як на мене фільм дурний.Взяв в Блокбастері DVD , десь до половини додивився і витягнув. ..тільки $6 було шкода.
Відповідь: Мертва тиша (Dead silence) А режисер Джеймс Вен, автор "Пили"... Неприємно здивував, від нього я чекав більшого, тому і фільм подивився. До речі, в одному із фрагментів фільму в кадрі на мить навіть з"являється лялька із "Пили"