Смертельний номер Витягнув із кладовки старий Асер, включив, його одразу в мережі побачили і десктоп і лаптоп, і можуть зайти у його відкриті папки. Тепер в мережі 3 компа, два з яких доступні, а один все ще ні...
Вмене така ж проблема була на роботі. Довго мучився і з політиками і пінгував і що тільки не робив. Допомогло перевстановлення вінди. І всілякі зборки типу "Звєря" не бажано ставити, там купа непотрібу вот звідти і появляються різні конфлікти і неприємності.
) нарід ви одне одного плутаєте 1. Гарний об'юзаний і облюблений всіма інтерфейс управління користувачами з дуже обмеженим функціоналом для юзера "ака що буде як я тицьну сюда" (пруф скрін) викликається через Старт\Виконати\control userpassword Або відкривши пункт меню Старт\Панель керування\Облікові записи користувачів 2. Список користувачів, та додаткові параметри входу з більш продвинутим функціоналом, та для юзерів "ака я вже тут клікав, вінда грузиться..." (пруф скрін) викликається через Старт\Виконати\control userpasswords2 3. Список користувачів та груп Інтерфейс для продвинутих юзерів, можна редагувати детальні параметри користувачів/груп Викликається через Старт\Виконати\lusrmgr.msc Або Старт\Панель керування\Адміністрування\Керування компутером\Користувачі та Групи 4. Налаштування безпосередньо політик та груп виконується в консолі Локальна політика безпеки Старт\Панель керування\Адміністрування\Локальна політика безпеки Ця консоль не для слабких духом, а також для людей які знаю слова google, wikipedia та інші національні морфеми... На питання з лептопом/десктопом відповідати не буду, бо бачу що не актуальне, якщо ж я помиляюсь - крикніть. опишу можливі кроки вирішення