Мережа в одні ворота

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем MARTINI, 20 бер 2010.

1. syavych

syavych копач

Win XP SP3 без всяких звірів :pardon:

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Смертельний номер
    Витягнув із кладовки старий Асер, включив, його одразу в мережі побачили і десктоп і лаптоп, і можуть зайти у його відкриті папки. Тепер в мережі 3 компа, два з яких доступні, а один все ще ні...

3. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

4. KicK

KicK угу

Вмене така ж проблема була на роботі. Довго мучився і з політиками і пінгував і що тільки не робив. Допомогло перевстановлення вінди.
    І всілякі зборки типу "Звєря" не бажано ставити, там купа непотрібу вот звідти і появляються різні конфлікти і неприємності.

• Подобається Подобається x 1
  5. comanche

comanche знайшовся

:))
    нарід ви одне одного плутаєте :)
    1. Гарний об'юзаний і облюблений всіма інтерфейс управління користувачами з дуже обмеженим функціоналом для юзера "ака що буде як я тицьну сюда" (пруф скрін) викликається через
    Старт\Виконати\control userpassword
    Або відкривши пункт меню Старт\Панель керування\Облікові записи користувачів
    2. Список користувачів, та додаткові параметри входу з більш продвинутим функціоналом, та для юзерів "ака я вже тут клікав, вінда грузиться..." (пруф скрін)
    викликається через
    Старт\Виконати\control userpasswords2
    3. Список користувачів та груп
    Інтерфейс для продвинутих юзерів, можна редагувати детальні параметри користувачів/груп
    Викликається через
    Старт\Виконати\lusrmgr.msc
    Або Старт\Панель керування\Адміністрування\Керування компутером\Користувачі та Групи
    4. Налаштування безпосередньо політик та груп виконується в консолі Локальна політика безпеки
    Старт\Панель керування\Адміністрування\Локальна політика безпеки

Ця консоль не для слабких духом, а також для людей які знаю слова google, wikipedia та інші національні морфеми...

На питання з лептопом/десктопом відповідати не буду, бо бачу що не актуальне, якщо ж я помиляюсь - крикніть. опишу можливі кроки вирішення ;)

а де твій аватар? :)