Коли підем відбивати Гріб Господній? Хіба дурень додумається тролити? В нього й так виходить. Наші президенти нас варті.
Всьо шо церква вам говорить ви виконуєте і слухаєтесь її? Типу Яник файний хлопака ітд...? Ви в то вірете? Я так і знав, що церкви то засіб впливу, але мені було цікаво ким вона може маніпулювати.... Кожна людина має мати свою голову на плечах, не вірте всьому, що кажуть!
(( А я думав, що віра в греко-католиків католицька, а не православна. Так, це погано, що римо-католиків стає все більше.
Звичайно, що ні. Так, треба мати свою голову на плечах. Просто зараз визнана тільки УПЦ (МП) серед православних церков, а в невизнану я не хочу. У нас тоже батюшка вступив в регіони ((
А я думав що з освітою ПТУ в інтернет пускають тіки в Каунтер Страйк пограти. Скажіть щоб вам очі завязали, а потім завели і в православну церкву і в греко-католицьку, і там розвязали. Ви не зможете розрізнити де яка.
Ну та юж троха себе стримую, публіка то тут доросла, я того спочатку не знав... Тепер якось курча, помудрішав трошки, чи шо... І Від Левандівки давно повідомлень не було... О як! ---------- Додано в 17:11 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ---------- Може тим, що православних витісняють? ---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:11 ---------- Ну ось почитайте форум, і прорівняйте з тим, що Вам ваш БАТЮШКА говорить, потім відпишетесь! ---------- Додано в 17:15 ---------- Попередній допис був написаний в 17:13 ---------- Наші церкви красивіші! Розписи дось відрізняються, помітить, навіть з дипломом ПТУшника
В мене освіта вища. Не знаю, я бачив греко-католицькі церкви в Львові, вони відрізняються від православних. А сільські, в Карпатах зовні наче не дуже. Правда я не знаю, які вони там всередині.
Чиї це - "наші"? Тут багато варіантів буте не може - або згідно східного обряду, або згідно західного. І православні і греко-католицькі церкви мають убранство згідно східного обряду.
Ви поясніть інше. Я розумію що таке УПЦ (КП), я розумію що таке КЦ, розумію що таке УГКЦ, розумію що таке РПЦ, але я не можу зрозуміти, що таке УПЦ (МП). Що це таке і для чого воно? Кому взагалі воно потрібне? Я того ніяк не можу усвідомити.
Схему бачите? 40% українців не переймаються такими проблемами як ви. А 29% перше вимагають у священника ліцензію з Константинополя, а потім вже заходять і моляться.