Папа важається непомильним в питаннях віри. Ми знаємо, що було в середні віки. Діва Марія вважається безгрішною, це суперечить Біблії, бо всі согрішили. Целібат і т. д. ---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:01 ---------- В основному це поляки-католики і уніати-галичани.
Це не випадок. Це закономірність. Я пам"ятаю,що і якими словами мені відповіли,коли я шукаючи дешевий готелю в Києві,подзвонив в Печерську Лавру. Ми везли дитину на лікування,нам порадили звернутись туди. Сусід,православний священник. А дзвонив я туди 8-го січня. І привітався,так,як в нас в ці дні вітаються. Поясню..в нас важка дитина...шукаєм,де б зупинитись...хотіли відвідати Лавру... У відповідь: - Судя по вашому восклицанию,вы...католик! Отпадает,однозначно! І в сторону...до когось... - Не хватало нам еще с католицкими....няньчиться. Я більш не дзвонив. І туди більш не ходив. Та й не піду. Гадство.
Капець, Брацлавчанин, вам одна дорога - балотуватися у вищі ешелони влади під гаслом "Геть католиків, рятуй Україну!", багато хто прозріє, але менше з тим. Одразу перед очима постають грізні шеренки тевтонців з хрестами на щитах, а ми, правослані, обмотані вовчими шкурами з древлянських лісів, будем боронити Русь і дубасити рогатих сокирами і вилками. Саме цікаве, невже так важко відрізняти греко-католицьку церкву від римо-католицької? Підказка: у першої з католиками тільки у назві і схожість. А друга має цілих 0,6% серед всього населення і 1,7% серед віруючих. Тут по-любому пора бити на сполох.
Вгадайте з трьох разів;що у Львові святкують 8-го січня? Наводящі підказки:нє дєнь пабєди,нє пєрвоє мая і нє годовщіну раждєнія капеесес.
Папа важається непомильним в питаннях віри. Ми знаємо, що було в середні віки. Діва Марія вважається безгрішною, це суперечить Біблії, бо всі согрішили. Целібат і т. д. Але ж не влаштовував молитви з язичниками до інших богів!