Гіперактивних клоунів тут вже було багато. Відповідайте на питання, або залишіть свої гучні слова для мітингів Свободи.
То знайте свою вагову категорію. Відповідайте, дійсно, на питання. Яка ваша концепція? А то я вас взагалі не розумію.
Ви мусите мене розуміти для того, аби відповісти на моє питання? А щодо категорії - я знаю свою. Не маю бажання розказувати черговий раз, що я роблю для тієї країни, котра Вас так цікавить. Я запиталась про Вашу мрію тому, що "країна" - то дуже абстрактно і голосно. З Ваших дописів мені зрозуміло, що люди, котрі у цій країні живуть Вас не цікавлять. Мене - так. З цього починається моя "концепція".
Що треба робити конкретно? Я бачу по ваших дописах що ви волієте робити поменше зайвих рухів і ніц не чіпати.
Галичанам насамперед треба знайти спільної мови один з одним, не рахувати, що велика політика і глобальні проблеми - це чия завгодно парафія, тільки не їхня, а їхній уділ мішати цемент і збирати помідори. Тому що центральноукраїнці і східноукраїнці ідейнонероздільні. І галичани повинні стати бастіоном проти хохловства і малоросійства. Щоб зрозуміти що для цього потрібно зробити, треба спершу зрозуміти свою сутність, ментальність, і почати змінюватись на краще. Я відповів? В них по крайній мірі ідеї є. А в Великої України єдина ідея за все життя - приєднатись до Страшного Брата.
Треба виступити проти натиску і поширення католицизму в Україні - така моя нац. ідея. Думаю така ідея зуртує більшість українців, навіть деяких галичан.
Вам не здається, що визначаючи роль галичан як якоїсь рушійної сили Ви надаєте їм роль того самого Старшого Брата? "Галичани повинні". Я - галичанка, і нікому нічого не винна. Зрештою, вважати собі Ви можете що завгодно. Ой, а чим я Вас так тисну, прошу сказати?
Про ваше роздуте "Я" вже йшла мова. До побачення, не хочу більше розмовляти з вами. Не знайшов смайлика щоб покрутити пальцем біля скроні.
То Вам не сподобалось, що я не підписалась під Вашим баченням ролі галичан? Пардон, оскільки я галичанка, то мушу відхреститись від нього, а також декларувати, що я особисто, а також моя родина Вам не давала жодного права голосу. А таких багато. Не видавайте своє "не можу" за " не хочу". ))) Зрештою, я Вас розумію. Мої флегматичні відповіді перебивають Ваші заклики. ) Багато їх у вас? ))))
Він папа католицький. А я не люблю вчення цієї церкви. Потім я чув, що він влаштовував молитви з язчниками: з мусульманами.