Там ужос творицца,в єнтой Галіції,особєнно в городє Львовє! Нєдавно группа русскіх таварічєй побивала там...
Так і не зрозумівши до кінця за декілька років справжньої ментальністі галичан змушен відкланятись. Бо яка ментальність дозволяє роками гадити собі на голову та втирати плювки від невстранців, фаустів, полковників та купки руськомовної шобли зі східу не розумію. Ну різні погляди на історію та мовне питання, ну ще якась "нєстиковочка", но коли тьоркіни з еребусочорнобильцями плюсують полканам за вбивство людей, це занадто, нмд. Галичане радійте каві, Львіву, г"варі та втирайтесь і далі від москалів, а мені це не зрозуміло. Адьйос панове.
Хто втирається. А хто відповідає їм тим ж. І,як почнеться справжнє визволення України,будьте певні,почнеться воно знов з Заходу.
Ну то так, так... На три роки пізніше... А потім страчувати тих, хто почав боротьбу раніше... Щоби фюрера свого поставити, і всіх строєм, і в колгоспи... Як цього націоналісти хотіли.
Василю,блуд вчепився? А,зрештою не дивуюсь. Просрали свою ублюдочну,смердячу родіну,то тепер залишається лиш безсило шипіти. І розносити парашний сморід отих своїх гнилих героїв - зграї ублюдкі - краснай армії. Недоноски паршиві,тьфу.
Ничего слезки утрем, по головке погладим. Глядишь и полегчает. Только галичане тут ни при чем. За себя и за свои слова надо научиться отвечать. Как мужчине, а не всех сразу привлекать. Вот так, поймали на провокаторстве, так как истинный националист обязательно надо всех привести, да и как? Сказать что они все обгаженные и оплеванные. И якобы не он это только что сказал, а враги какие-то постоянно делают. И про кого он это? Про своих единомышленников. Как ни крути, националист истинный. Не, Клиберн прав. Щодо рогулів, то гірше них саміх їм ніхто не нашкодить, тільки не треба заважати. (c) KLIBERN.
Ну то что вы врете несмотря на мои объяснения, это меня нисколько не волнует. Как и от других про велфер. Что с блаженных возьмешь? На чем остаюсь в прекрасном расположении духа. Пишите еще всякую хрень.
В кожному дописі. Хоч я розумію,савєцкічєлавєкі розмовляти не вміють,лиш виділяти отруйний смердячий слиз.
без объявления войны, тремя групироваками Центр, Юг, Север ... кстати кончится там же и так же ... вам как самому совецкому человеку виднее
Я так розумію,це тонкій намйок на "вєроломнає нападєніє"? Про оцю ноту від 21.06.1941-го року савєцкімчєлавєкам нічєво нєізвєстно? Та я розумію,що вони з захопленням читають лиш один вид літератури. Він,за савєцкіх времйон був недоступний,то вони надолужують прогаяне.
Фу, тема про святе, а вони перетворили її на смітник... Ідіть створіть собі теми про ваші Рязанщини і там плюйтеся наздоровля...