Я думаю,что Манкурт имел ввиду дату освобождения Львова,а не трагедию на Скнилове. По поводу печальной даты трагедии,лично я -выражаю свои соболезнования.
Нам і свого доморощеногорагулізму не бракує. Тепер ще й москальського додалося ---------- Додано в 14:27 ---------- Попередній допис був написаний в 14:22 ---------- Я думаю, що Манкурт зморозив, не подумавши. Бо дуже вже перспективною видалася така думка. Але, як я не помиляюся, допис з блогу вже вилучений? Але не важливо, що мав на увазі Манкурт. Цікавіше, як за цю ідею схопилися шановні Полковник та Жерех
Якби у вас і в Полковника була совість, ви б вибачилися і за Манкурта, і за те, що самі з такою легкістю вхопилися за його помилку. Але це марні сподівання...
Марні, впевнена, особливо після цього Справджується фраза в моєму підписі. Очевидно, Полковнику, щоб проявити співчуття і сум необхідна команда зверху.
Я уже все написал. Соболезнования выразил. Манкурт взрослый и адекватный человек. Сам разберется за что ему извинятся Вы,Бамбук за своей совестью лучше следите. Я тут много Ваших разных допысов читал.
Прошло 11 лет и начали вешать ленточки траурные. Пройдёт ещё несколько и малятам будут рассказывать про москальский самолёт, который долетел из Кремля до Львова и убил украинцев. А в честь чего тот самолёт там летал? Зачем столько людей собралось на Скнилове 11 лет назад в тот злополучный день?
Ну це ви можете своїм сусідам в Маскві розказувати байки такі, а львів"яни ж бачать, що щороку по місту жалобні прапори в цей день, тому всім очевидно, що ви брешете
А що, Бамбук прийшов на форум Любєрцов? Чи він в себе вдома? Бачу з вас ота окупантська звичка, з якою присилали ваших родичів нищити наш народ так і не вивітрилися. Тож подякуйте адміністрації форуму що вона вас тут терпить. Бо в інших умовах вам би такого копняка дали що аж за вами закуріло б.
А что интернет пространство уже домом считается? А насчет моих родственников,я бы рекомендовал их не трогать. Вы их не знаете. Они кстати в роддомах помогали Вашим на свет появляться в свое время,так что не надо вякать не зная. ---------- Додано в 06:15 ---------- Попередній допис був написаний в 06:03 ---------- А насчет Скниловской трагедии я сочувствую всем пострадавшим в этой катастрофе и Светлая Память всем погибшим.
Ви поширили неправдиву інформацію і не хочете перепросити. За мною такого не водиться, тому не бавтеся в переведення стрілок. У випадку Полковника це вже не дивує. Він бреше постійно. Ця ситуація - не виняток, а підтвердження тенденції. ---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:27 ---------- І взагалі, тут уже лінійка проситься... Бо замість обговорення ментальності галичан кілька московських таваріщєй демонструють свою власну ментальність. А це явний офтоп...
Усі люди часом помиляються. Навіть дуже нетупі. Хоча часом помітні якісь дрібні маніпуляції (а може просто субєктивізми невимушені, не буду ствердлжувати остаточно) в Манкурта, така серйозна підміна понять явно не його стиль.
Спасибо за пост. Смеялся долго Особенно понравилось вот это-"Галичане тонко чувствуют, много понимают без лишних слов, часть своей истории они находились под влиянием европейской культуры, отсюда у них европейские ценности." Прямо как кодекс пионЭров, которые всем детям являются -примЭром ---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:49 ---------- Пасматрэли?