Ментальність галичан

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Dzeko, 18 жов 2010.

1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:49 ----------

Быть может кого-нибудь заинтересует. Я комментировать не могу, поскольку не так хорошо знаю суть вопроса. Но за минусы обижусь, пан iso!
    http://andreyvadjra.livejournal.com/86201.html

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не осилив, буквів багато. Якщо це сарказм, то неконструктивний. Черговий кацап ображається на галичанина за те що він не кацап.

• Подобається Подобається x 3
  3. NorthWind

Люблю умных. Вас - извиняю. Захотите лично встретиться - поговорим в мае, буду во Львове. На одном языке поговорим.

---------- Додано в 18:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ----------

Сказал Ганнер. А я националист. Только русский. Спросите пана Свято. Пан Ганнер, Вам спасибо за то, что не хоть не ганьбите...

---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:55 ----------

И еще, пан киджик, если не лень, почитайте Френсиса Скотта Фитцджеральда. Там про ЦЕ. Особливо в романе "Ночь нежна". И извинитесь за минус, если мужчина.

• Подобається Подобається x 3
  4. iso

iso Well-Known Member

Як Ви могли подумати?:)

• Подобається Подобається x 4
  5. Venus

Venus translator

Читала, посміхнуло. Це ті самі анекдоти, які ми самі ж про себе складаємо. Джерело українською: http://www.pisni.org.ua/arview.php?type=ar&id=2. І ще одне: http://dailylviv.com/live/?tid=6783&lang=eng на dailylviv, і коментарі позитивні і веселі.
    Аж загордилася і запишалася:girl_spruce_up:! Це ж треба, як людина постаралася! Нічого поганого в тій статті нема - трохи гумору, трохи сарказму. І себе деколи впізнавала, і свого дядька на селі.:girl_wink: На загал позитивно. Чи є щось подібне про, наприклад, рязанців чи воронежців? Бо я про російські провінції знаю тільки, що села зруйновані і покинуті, а чоловіки спиваються:girl_sad:. Є в Росії аналог галичан? І чи можна таку ж веселу статтю?

• Подобається Подобається x 5
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Плюс = сподобався пост
    Мінус = несподобався пост
    вибачатися за що?
    Мені не дуже сподобалася ота петросянщина http://andreyvadjra.livejournal.com/86201.html
    Автор хотів ніби іронічно і з гумором розповісти про
    але вирішив просто ображати шестимільйонний регіон.
    Давайте я щось таке напишу про росіян, про медведів і алкашів з балалайками, мені мінус не поставлять?

• Подобається Подобається x 2
  7. iso

iso Well-Known Member

8. NorthWind

Ребята, меня в ПП поставили на место. Я обиделся бы тоже, если бы над Россией смеялись. Всем мир? Простите. Родина у всех одна и спасибо, что вы свою любите. Я люблю свою. Не против?

• Подобається Подобається x 4
  9. Sukac istini

Sukac istini миється в бані

Взагалі галичани відрізняються від українців. Це всім відомо. Швидка мова, діалект. А на кого вони схожі? На поляків?

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага.

11. Venus

Venus translator

Галичани - не українці? о_О Що означає - на кого схожі? А на кого схожі одесити, полтавчани? :haha::haha::haha: І хто такі всі? Чому мені не відомо? :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  12. Sukac istini

Одесити схожі на південних росіян. Галичани - українці, але відрізняються. Галичанина легко по мові і по поведінці визначити: все шивдко робиться.

13. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Десь такі вислови я вже читала. Невже нова реінкарнація Брацлавчанина? http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=54388

• Подобається Подобається x 6
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Брацлав - це і є Східне Поділля.

15. Sukac istini

Ви бачили галичан? Вони справді відрізняються.

16. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Так, галичан я бачила - живу у Львові вже майже 25 років, але сама не галичанка. Саме тому можу сказати, що теорії подібні вашій - не відповідають дійсності!!!

• Подобається Подобається x 6
  17. Sukac istini

А звідки ви родом?

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

П'ятниця, вечір, ніхто нічого не пише. Видно вже по маршруткам всі, на село погнали.

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

може в 1939 відрізнялися
    зараз шо між Львівською і Рівенською
    шо між Тернопільською в Хмельницькою, різниця не особлива

20. sibir

sibir Member

Добрый день! Я на форуме пару часов, но читаю уже месяц. Мое первое впечатление было(еще в 96 году) , что во львове много кавказцев, это через то , что галичане чернявые, а познакомился с женой, начал общаться с местными- смотрю, все украинцы(без обид!) Для меня это один из многих плюсов галичины-заходишь на рынок, торгуют местные бабульки, приветливые, да еще попробоать все дают, а у нас даже картошку азера продают. Видел,правда, на верхнем Шуваре человек десять азербайджанцев, но они скомные. Все никак перехать не могу окончательно во Львов, а еще мне кажется, что именно львовяне не допустят , чтоб из украины сделали путинляндию, хочется в это верить и быть в такие моменты с вами:russian_ru:

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)