Ці нестерпні, ці жахливі й ненависні галичани... Ото практично в кожній темі про політику зрештою хтось та й зїде на те, щоб дорікнути: ви галичани, такі-сякі нехороші, годуємо ми вас, а ви нам все щось насаджуєте і насаджуєте... І збиваються теми в офтопи... Так-от, шановні негаличани: тут ви можете висловити нам все, що ви про нас думаєте, звинуватити у всіх можливих і неможливих гріхах, і можливо, щось з цього ми навіть візьмемо до уваги і зробимо відповідні висновки. Уперед
Назва теми у дусі Браславчанина ---------- Додано в 01:43 ---------- Попередній допис був написаний в 01:37 ---------- Що стосується мене, то я люблю галичан... Серед них багато душевних і добрих людей...
Я поважаю Галичан.В більшості розумні, привітні люди. Як і взагалі у нас на Україні. А не порозуміння викликає лише спілкування з дуже радикальними людьми, як Галичанами так і не Галичанами. А для того щоб розуміти один одного, треба хоч трошечки ознайомитись з історією. Я поважаю точку зору кожної людини, навіть якщо я її зовсім не розділяю. Тому у мене майже ніколи не виникає ні з ким конфліктів, хоча я люблю подорожувати по усій Україні.
Щоб знайти найбільш шкідливих людей в Україні можна порівняти регіональні коефіцієнти злочинної активності. Більше Буковіньску музику люблю але за настроєм
Не можуть. Є ж правила форуму. Неможливо. Справжній галичанин не бере до уваги ТАКі дрібниці... Тай не "тут", а гілці "Ментальність галичан"
Глянув аватар - ржав... Сподіваюся, не бажаєте розділити на сприйняття з кожного боку в окремій гілці...
Саме так!!! Уявляєте який відсоток шкідливості в ВР у Києві. Наприклад один мужновладець може одним розчерком пера нищити долю не однієї сотні дітей (зменьшивши кількість державних місць в ВУЗах.) Та, на жаль якогось хлопчака за вкрадений пиріжок сажають до в’язниці. А "вершители судеб" до сих пір навіть не притягнуті до відповідальності.
Це тільки мені здається, що зараз у ЗМІ якось так тихенько пропихають негативний образ галичан? Була якось передача "Без мандата" - на сході України депутат допомагав бідній сім"ї з дівчинкою-калічкою, суцільний позитив як від родини, так і від депутата (я не іронізую), а у Львові - Олександру Кужель підставляє нахабна захланна сімейка рагулів-аферистів, наприкінці програми - шоу з дикою бабкою, яка з матюками та погрозами кидається на Кужель. І зі свіжого - шкандаль з "Міняю жінку" у Дрогобичі (самої передачі не бачила, але вже весь інтернет перемиває кості учасницям - "бізнесменші" та вчительці). Таке враження, що спеціально вибирають найбільших дебілів для участі в шоу.
Галичанин у радянському розумінні схожий на цього вуйця у солом'яному капелюсі який вербує радянських дітей. дивіться до кінця http://www.youtube.com/watch?v=BR502fCueQ0
Це основне завдання ZIKа.... ---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:09 ---------- А, і Ви це помітили... ---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:10 ---------- Явна дискридетація галичан. Хлопчик в окулярах, як пластинка заївша триндить: Може прийде ПР і наведе порядок?....Може прийде ПР і наведе порядок?....Може прийде ПР і наведе порядок?....Може прийде ПР і наведе порядок?....
Колись там часто читала новини і коментарі, а зараз просто противно заходити. Якесь зборище тролів з методичками
Крім Сухого в ПР є ще кілька "відомих" галичан, найяскравіші зірки - Г.Герман, Т.Чорновіл... Місце народження і проживання не дуже впливають на моральні якості людей.
Впливає на моральність до вибіру розміру та форми кавовій фiлiжанки Як щось вгору спливає не файне , це якісь закони фізики отак діють в наших климатах. Ps Про активних заводчик псів розповів.Раньше думали що найактивніші щенята розумні. Помилялися, вони часто погані але активні й б'ються за годівницю коли розумний песик знає що йому точно корму вистачить.