Таке враження що ви десь на Багамах живете, чи на Марсі, я не знаю, і звітам пишете як кому краще жити. чого селяни мають бідно жити? А чого робітники мають бідно жити? А пенсіонери? А науковці? АЛЕ ЖИВУТЬ ПОГАНО! От дивно, правда?
Я живу не на Марсі і пишу про те, про що я знаю. У нас є знайомі багаті селяни. І це не фермери. Продають молоко, м'ясо, городину. Заробляють, принаймні, більше, ніж моя мама вчителька. А ви знаєте, скільки заробляють пасічники? Ще більше. А чого робітники/науковці мають багато жити? Ні, ну дійсно цікаве запитання. Ви взагалі нічого не зрозуміли. У нас високі ціни на с/г продукцію. Це вигідно селянам, бо вони можуть більше заробити. По ідеї, вони не повинні жити бідно. А робітникам, пенсіонерам і науковцям це навпаки не вигідно, бо вони змушені це все купувати. В радянські часи був колгосп, продукти дешеві, тому селяни жили бідно. Нічого дивного. Як народ заслуговує, так і живе.
А зараз ті селяни розбагатіли? Ти була в селі,бачила ЯК там живуть,і ЯК там вкалують? Так,є і багаті,але переважна більшість селян живуть дуууже скромно,якщо не сказати біднувато.
) Це скільки - більше - 2000 грн. у місяць? Це прямо селяни-олігархи якісь. В радянські часи якраз добре жили, бо якраз жили в селі, молодь не тікала, все працювало - клуби, бібліотеки. У все шиворіт-навиворіт.
Галичане, вроде, хотят из Львова Москву сделать. Не? Как только замкнётся Кольцевая дорога от Москвы на карте уже не отличишь. Вот, сравните: http://maps.yandex.ru/?ll=37.617671%2C55.755768&z=10&l=map%2Ctrf%2Ccmr А теперь на Запад и посмотрите город Львов.
Так, була і бачила. Так, вкалують, але не дарма. Як розбагатіли? Торгували медом, салом, вирощували і перепродували телят. Переважна більшість селян - це пенсіонери, яким уже немає сил працювати. Ви знущаєтеся? У кілька разів більше. На кожного члена сім'ї. Ще й як тікала. Подивіться статистику кількості міського і сільського населення. Тільки це було складніше, бо не всім давали прописку.
На овочах? Ну-ну. Та ні, в місто їхали тільки ті, в кого якісь амбіції були. А так можна було спокійно в селі жити. А тепер що?
я чув, що у Львові хотять зробите кільце навколо історичного центру. а центр перекрити для руху машин.
Є така правда, але Холм слави на дорозі і пам'ятник Асфабадітєлям стоять... Таки тре ту кольцьову будувати. І буде точно, як в Москві ---------- Додано в 19:44 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ---------- Де? на селі? Не смішіть...
я не згідна. Я теж Галичанка, але від того, що іншим буде зле, мені краще не буде. Не можуть всі галичани бути однаковими.
Ви ще мені ціни Перекрестока чи Терміналу в Броварах назвіть... Хочете сказати, що селяни отримують хоча б 20 відсотків прибутку від продажної ціни? Ціни в магазинах вищі за європейські - такіда! А те, що селяни мають половину з тої ціни - такіні!
Не можу пройти повз. Адже подивіться на тих журналістів, які, я впевнена - змушені купатися у брехні, ви уявить - адже вони гарматне м'ясо.... Журналіст - це людина з історією, яку не сховаєш, варто журналісту заплямуватися - його кар'єра постраждає! А як же особиста безпека? Шановні панове, власники каналу, невже ви такий упевнений "дах" для своїх "воїнів"?? А ви, не менш шановні товариші журналісти - ви куди дивитесь?