Скромність - одна з найбільших чеснот галичан.))) Тут я згоден з Gunner Менше б язиками патякали, та більше працювали. Тоді б про галичан була лише добра слава. А так, складається враження, що це якийсь культ чи статус. Як наприклад коли тобі дзвонять і кажуть "Я із Данабаса". І що? Так само те, що хтось галичанин - це ще не предмет для гордості. Предмет для гордості треба заслужити і не язиком, а розумом і працьовитими руками.
І Ви прощавайте теж! "Буду всім розповідати" "тайну" малоросії. До речі ґуґл граматику не перекладає. Як була російська так і залишилась навіть українськими словами. Як фейсом по тейблу.
Але це ще не все. Не радив би Брацлавчанину наближатися до Львова на 300 км. Бо я знаю, що, по крайній мірі, на телевежі, думаю і в інших місцях, стоять спеціальні пристрої, досі невідомі людству, бо недавно винайдені таким собі вуйком Міськом. Вони контролюють свідомість всіх, хто наближається до Львова на 300 км. І навіть можуть переконати перейти з РПЦ в католицизм! А це вже неподобство і катастрофа!!!
Росіяни, скажіть звідки запах? і що це таке? чого коли балакаєш по-русскі наче "ощущєніє" є таке всередині? напевно в кожної мови є свій "смак"? даже ж та російська мова - це маасковскій говор, а є оканьє. так само у нас є Надніпрянський говір і галицький. Вони різні... Мені смакує наддніпрянська м"яка вимова. Даже російська мова в Україні м"яка.