В усьому, що стосується прохання не офтопити - пан правий. Просто так тут виходить по-єврейськи. Є ще анекдот в тему. Студент на екзамен по зоології вивчив лише про бліх. Йому попадається білєт про собак. Ну, а далі всім і так відомо.
Почекайте, мені здається що ви вже вибрали? Памятаєте, з яким запалом ви відстоювали святкування суботи? Чи суперечки з Даяною? А це не ваші слова?: Більшість біблейних пророцтв останнього часу вже збулись. Більш логічних пояснень пророцтв як у адвентистів я не зустрічав. Тому я обрав цю церкву. Cправді, брехнею світ пройдеш, та назад не вернешся...
Брехня!!! У мене минулі Свята горів вогонь з Єрусалиму вдома, привезений спеціально для нашої церкви. ---------- Додано в 03:29 ---------- Попередній допис був написаний в 03:11 ---------- Хочете мене вчити іспанської? тоді вже Ґаліс’я, де буква і не вимовляється а перша буква «ґ» як в слові ґазда.
Я б хотів, щоб в нас був свій патріархат. Але нема. А що поганого в слові малорос? ---------- Додано в 06:07 ---------- Попередній допис був написаний в 06:03 ---------- Да, я тоді заблуждався. (
Я знаю западняки як ви це робите. Ви заходите в людей через запах і підкоряєте свідомість. Я всім розкажу, що ви робите!!! Мене тоже хотіли підключити до "системи", але я не піддався.
Люди, стережіться цієї "галицької" єресі. Вона вже розплодилися і в нас. Не піддавайтесь їм, ми сильніші!!! Щоб вони у вас не залізли - не дихайте носом - це не дасть запаху залізти у вас, а ротом. Це трохи помагає контролювати свій розум! Стережіться, бо з вас зроблять зомбі. Що ще вони роблять, це заговарють вас своє швидкою безсмисліною балаканиною. Просто не обращайте на цей брєд вніманія і не старайтесь поняти що вони говорять. Якщо ж вони залізли в вас - тікайте від них!!! І саме головне - тримайте свої думки під контролем, щоб вони не підкорили ваш розум!!!!! Робіть так як ви вважаєте, а не як хтось вам нав"язує.
Галичани звичайно раді гостям, але вам певно не тре ходити до них у гості на ЛФ, бо вам стає зле. Тому до побачення, не поминайте лихом:girl_bye2::girl_bye:
Уявім собі,як нєкій недорос(що називає себе малоросом,хоч суть одна - НЕДО...),заходить до кавярні,де люди калякають собі про діла свої скорбні(с)...про політику...про Бога....про життя...словом,спілкуються. І,з порога,бризкаючи слиною вивергає на них,приблизно те,що я процитував вище. Як думаєте,що з отаким недо...зробили б в РЕАЛЬНІЙ кав'ярні? Враховуючи ваш інтелектуальний рівень...вгадайте з трьох разів...
Я пробував чемно відноситися до вас, результат той самий, відношення те саме. Значить причина у вас. Це моє право - хочу бути малоросом-вкраїнцем.
До вас чемно і ставились,терпляче намагаючись відповідати на відверті бздури,що ви тут ліпили. І зважаючи на ваш рівень інтелекту,намагались доступно пояснити очевидні речі. Не вийшло... Нічого. Може вам пощастить,натрапите на хорошого лікаря. Мабуть вони десь є...
Читаючи перли отого недороса,весь час згадував нашу,галицьку приповідку: "Чим мудрий сі встидає,тим дурний сі величАє...".В точку...
Серед западенців теж вар'ятів не бракує. То і "блісталі" б своіми високоінтелектуальними спічами до "деяких". А нє...вивалюєте купу...е-е-е...свій інтелект посеред львівської кав'ярні... Негарно виходить... В нас чистоту люблять...