Ментальність галичан

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Dzeko, 18 жов 2010.

1. Брацлавчанин

Брацлавчанин Well-Known Member

ми нікого не мучемо!!!

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ми кого мучаємо і як?

• Подобається Подобається x 1
  3. Брацлавчанин

у вас це роблять так: заговарюють своєю швидкою і незрозумілою говіркою. потім ніби "залазять" в середину. це може бути якась сварлива, надокучлива баба. потім вона говорить щось таке, що тебе мучить і сидить в тобі. і ти не можеш позбутися цього жаху, поки не поврнешся на Вкраїну.

Останнє редагування: 24 жов 2010
  4. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Не всі жителі м.Львова є галичанами.
    Ніхто нікого не мучить, це дехто сам переймається не тим чим слід, тому у свідомості лунає голос совісті.
    Якщо не зовсім зрозумілі деякі фрази, чи слова - можна перепитати-уточнити.

• Подобається Подобається x 2
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Декому треба до спеціаліста нікуди не їздячи...

• Подобається Подобається x 3
  6. Брацлавчанин

Це добре ))

чим не тим переймаюсь?

7. TesTanya

Позитивне сприйняття навколишнього світу - набагато приємніше заняття.
    Коли будете вишукувати і акцентувати свою увагу тільки на негатив, чи нерозуміння, то і до Вас будуть ставитись як до "недоразумения"

• Подобається Подобається x 4
  8. Брацлавчанин

А зрозумів. Спасибі велике. А ще я люблю більше в нас, тому що в нас все повільно і спокійно. А в Львові люди швидко дуже все роблять, це так важко.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Брацлавчанин, ви якось дивно сприймаєте навколишнє. Православіє мусить бути московське, галичани не подобаються... Ви українець? Ото твердження, що словяни мають бути православними, або православна територія дуже нагадує мені вислів "народ і партія єдіни".

Віра - є віра. Кожен вірує згідно власного сумління. А патріотизм - то є патріотизм і необовязково він мусить православним.

І взагалі, православне та католицьке вчення майже нічим не відрізняється. Єдине, що є фактом, православіє МП служить російській державі, нажаль. До самого православія я відношусь цілком нормально.

---------- Додано в 16:35 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ----------

:haha: Хто вас просив ходити до гадалок?

---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:35 ----------

А хто приїжджає з Києва, то каже, що ми, як слимаки - повільні.

• Подобається Подобається x 2
  10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Є різниця між тим, що було і що могло бути. Євген Дудар подає це як факт!

Допомагаючи впорядковувати занедбані польські могили, я минулого року влітку об"їхав півтора десятки цвинтарів Київщини, разом з монахами та іншими католиками. Бачив тисячі могил. "Відбитих ніг" не бачив. Були потрощені, поламані, заросші, занедбані. Але щоб така кагебістська "акція", по "відбиванню ніг" постаті Ісуса Христа... Не бачив і близько такого.

Подумайте, навіщо організовувати "відбивання ніг" о_О в Тернополі, а в тисячах других місць - ні. Ще раз повторюю - будь-яка українська "патріотична" неправда використовується ворогами демократичної України в 1000 раз більш ефективно, чим їх власна брехня чи замовчування історії.

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

То Мих бреше,як Дудар і як покійний Ворончак?о_О
    Миху,як тобі не встидно таке робити....:nea:

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

:haha: о_О:scratch_one-s_head::dntknw:

13. Брацлавчанин

Я нормально відношусь до галичан. Але мені не все там подобається, особливо католицька віра. Католицька і православна віри мають багато розбіжностей, це пов"язано з тим, що після розколу церкви на дві - західна церква ввела багато нових догматів. Православні нічого не змінювали. Я не знаю чи православна віра правильна, тому що дещо там я не можу зрозуміти. Як наприклад військова служба. Але в православіії мені подобається смиренність, благочестя, милосердя, добродушність. Лише православним сходить благодатний вогонь. Я обираю УПЦ, тому що це єдина визнана канонічна православна церква України. Інші церкви не знаходяться в євхрастійному спілкуванні. Я українець!

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А я думав - всім людям на Землі... А то, виявляється, також вже на розгляд "Газпрому"...

15. Romko

А в котрім місці сміятися?:scratch_one-s_head:

16. Брацлавчанин

Благодатний вогонь сходить лише православним. Колись католики прорвались в храм і хотіли отримати цей вогонь, але вогонь так і не зійшов!!!

17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

КГБісти приходили в Уневський монастир ноги відбивати!?
    Хлопці, майте розум. Якби дійшли у них до того руки (бо під ногами земля горіла, і вони не встигали гасити ту землю), то потрощили б усе, а не "ноги"...

То міг зробити якийсь тупий чи хворий фанатик.

18. Брацлавчанин

А що ви знаєте про істинне православіє? Багато православних у Львові? А православних УПЦ? Аж 1 церква на Короленка.

19. Romko

КГБісти не лише в Уневський монастир приходили....

20. TesTanya

Ви ж самі визнаєте, що не все зрозуміли в православії, а все ж занадто ідеалізуєте однин напрям християнства і демонізуєте інший. Я б дивувалась менше, якщо б Ви з такою категоричністю відгукувались стосовно зовсім іншого релігійного вчення(не християнства)

а де твій аватар? :)