Ментальність галичан

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Dzeko, 18 жов 2010.

1. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Звертайтеся до адміністрації!

2. Saszko

Saszko Well-Known Member

Брацлавчанин правильно зробив, шо писав. Він отримав певну інформацію по темі, що його хвилює, але не знав, що з нею робити і як до неї ставитись. Отже пішов до людей і виклав, аби отримати критичну оцінку, побачити як цю інформацію оцінять люди зі своїх точок зору. Брацлавчанин, так би мовити, радився.

• Подобається Подобається x 5
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Це точно, або дитинко закрути шалика бо тобі зимно. У мене також така риса мамська присутня - всіх нагодувати, провірити чи 40-річний мужчина щасливо заїхав додому (хоч я його може вперше бачу), чи всі вбрані по-погоді. Особливо по відношенню до дітей. Але при цьому у мене нема такого галицького бажання всіх вчити жити, тобто наприклад в церкві комусь сказати - ану замовчи бо ти мені перешкаджаєш, або хто дітей приводить до церкви, тільки перешкаджають.

Риса галичан яка мене дратує, що у них все повинно базуватись на страху до Бога. Чуть що не так як вони собі для тебе запланували - побійся Бога!!! або в церкві починають, а отець не так став, не так кадилом махав, ітд, ітп.

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

ой не треба. Деякі представники галицького населення такі пихаті, що ну.

• Подобається Подобається x 7
  4. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Я не розумію ще такого: ходять до церкви зранку в неділю, а в понеділок зранку можна в транспорті нахамити, на базарі обважити, чи обмовити. Якщо справді віруєш, то і жити маєш за законами Божими, а не тільки вдавати.
    Така пиха окремих представників - називається "гонор" і не має нічого спільного з поняттям самоповаги, а є поняттям ближчим до "снобізму" в плані претензій на винятковість.

• Подобається Подобається x 4
  5. Брацлавчанин

Брацлавчанин Well-Known Member

А як зробити аватарку більшою? Бо там нічого не видно.

6. Templar

Templar Дуже важлива персона

Gunner - миється в бані

Брацлавчанин, будете наступним?

• Подобається Подобається x 1
  7. Dimex

Dimex Well-Known Member

Деякі! Може(може!) навіть і я але більшість галичан я б сказав не пихата а все таки горда.

---------- Додано в 20:27 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

Згоден з вами. але останнім часом здаєтся, що столиця все більше і більше використовує людей ніж дає можливостей...Хоча можливостей вона дає огого...Але на фоні Києва все таке незначиме. Як на мене він здається таким різким містом, без почуттів...

---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ----------

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Київ все більше урбанізується. Росте населення, і міняється його склад з культурної та наукової еліти - на "економічну" і "політичну" "еліту" та їх челядь, на їх синків-мажорів та гламурно-манірних дочок. Тобто, в основному, на виродків. :sad:
    Поки їх татки переробляють Київ під себе, під свій НЕКУЛЬТУРНИЙ і ВУЛЬГАРНИЙ смак, вірніше, під несмак - "мажори" і "мажорки" "атжигают"...

9. Брацлавчанин

А є серед нас мабуть таємні прихильники риму. але вони не признаються. Я так не люблю коли єзуїти "залазять", щоб посидіти в комусь. мучітілі (((

10. Dimex

Dimex Well-Known Member

Думаю вони не такі вже і таємні і вони цього не приховують ;)

11. Брацлавчанин

Та канєшно. Як тебе хтось мучить, то зразу понятно, що це єзуїтік. Он у мене родич близький такий, завжди щось пошле придумає, щоб залізти, наче без цього не можна?!

---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

Але ваші єзуїти це жах, більше я ніколи не поїду в Галіцію.

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

13. Saszko

Saszko Well-Known Member

Оно як. Пізно. Вони тепер всюди. Але Ви цього не знаєте і не дознаєте скоро, поки вони не залізуть в усіх і не під'єднають кожного до таких дротів як у матриці. І тоді ніяка таблетка Вам не поможе. Вас змусять щодня промовляти на вервиці ''філіжанка-коліжанка" по триста раз. І ще сто наніч. А главне, обработають мозг так, шо ніхто не буде помнити, хто такі кракаділ Гєна, Чєбурашка, Матрьошка і Шурік із прєключєній Шуріка.
    Ой нє, саме главне забув - саме страшне, всі забудуть про свадьбу в Маліновкє. І тоді малоросська душа буде надірвана, а кості сокрушонниє.

• Подобається Подобається x 9
  14. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 2
  15. Templar

Templar Дуже важлива персона

16. Saszko

Saszko Well-Known Member

17. Брацлавчанин

Розмічтались. Ми всі в Росію чкурнем. Тим більше юго-восток вам не зломати!!!

18. Полковник

Полковник миється в бані

Не.
    Не надо.
    Мы пока гостей не ждём.

• Подобається Подобається x 5
  19. Брацлавчанин

Ну нічого . Від"єднаєм западенців і всьо.

20. Полковник

Полковник миється в бані

Без них тоже на фиг, на фиг.
    Своих, заете-ли, хватает.....

а де твій аватар? :)