Брацлавчанин правильно зробив, шо писав. Він отримав певну інформацію по темі, що його хвилює, але не знав, що з нею робити і як до неї ставитись. Отже пішов до людей і виклав, аби отримати критичну оцінку, побачити як цю інформацію оцінять люди зі своїх точок зору. Брацлавчанин, так би мовити, радився. Брацлавчанине, на Вінничині католики не лише поляки. На Поділлі традиційно багато католиків українців. Тепер це малопомітно, бо, як вже згадувалось, комуністи їхні ряди прорідили. Не читайте книжок про святу русь і про кровожерних єзуітів - то непотріб.
Це точно, або дитинко закрути шалика бо тобі зимно. У мене також така риса мамська присутня - всіх нагодувати, провірити чи 40-річний мужчина щасливо заїхав додому (хоч я його може вперше бачу), чи всі вбрані по-погоді. Особливо по відношенню до дітей. Але при цьому у мене нема такого галицького бажання всіх вчити жити, тобто наприклад в церкві комусь сказати - ану замовчи бо ти мені перешкаджаєш, або хто дітей приводить до церкви, тільки перешкаджають. Риса галичан яка мене дратує, що у них все повинно базуватись на страху до Бога. Чуть що не так як вони собі для тебе запланували - побійся Бога!!! або в церкві починають, а отець не так став, не так кадилом махав, ітд, ітп. ---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ---------- ой не треба. Деякі представники галицького населення такі пихаті, що ну.
Я не розумію ще такого: ходять до церкви зранку в неділю, а в понеділок зранку можна в транспорті нахамити, на базарі обважити, чи обмовити. Якщо справді віруєш, то і жити маєш за законами Божими, а не тільки вдавати. Така пиха окремих представників - називається "гонор" і не має нічого спільного з поняттям самоповаги, а є поняттям ближчим до "снобізму" в плані претензій на винятковість.
Gunner - миється в бані Брацлавчанин, будете наступним? Не пробували питати у відповідних розділах? Помагає, чесно, на власному досвіді знаю!
Деякі! Може(може!) навіть і я але більшість галичан я б сказав не пихата а все таки горда. ---------- Додано в 20:27 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ---------- Згоден з вами. але останнім часом здаєтся, що столиця все більше і більше використовує людей ніж дає можливостей...Хоча можливостей вона дає огого...Але на фоні Києва все таке незначиме. Як на мене він здається таким різким містом, без почуттів... ---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ---------- а чого ганнера забанили?
Київ все більше урбанізується. Росте населення, і міняється його склад з культурної та наукової еліти - на "економічну" і "політичну" "еліту" та їх челядь, на їх синків-мажорів та гламурно-манірних дочок. Тобто, в основному, на виродків. Поки їх татки переробляють Київ під себе, під свій НЕКУЛЬТУРНИЙ і ВУЛЬГАРНИЙ смак, вірніше, під несмак - "мажори" і "мажорки" "атжигают"...
А є серед нас мабуть таємні прихильники риму. але вони не признаються. Я так не люблю коли єзуїти "залазять", щоб посидіти в комусь. мучітілі (((
Та канєшно. Як тебе хтось мучить, то зразу понятно, що це єзуїтік. Он у мене родич близький такий, завжди щось пошле придумає, щоб залізти, наче без цього не можна?! ---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ---------- Але ваші єзуїти це жах, більше я ніколи не поїду в Галіцію.
Оно як. Пізно. Вони тепер всюди. Але Ви цього не знаєте і не дознаєте скоро, поки вони не залізуть в усіх і не під'єднають кожного до таких дротів як у матриці. І тоді ніяка таблетка Вам не поможе. Вас змусять щодня промовляти на вервиці ''філіжанка-коліжанка" по триста раз. І ще сто наніч. А главне, обработають мозг так, шо ніхто не буде помнити, хто такі кракаділ Гєна, Чєбурашка, Матрьошка і Шурік із прєключєній Шуріка. Ой нє, саме главне забув - саме страшне, всі забудуть про свадьбу в Маліновкє. І тоді малоросська душа буде надірвана, а кості сокрушонниє.