Ментальність галичан

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Dzeko, 18 жов 2010.

1. Dimex

Dimex Well-Known Member

Можна я спробую?
    В моїй розмовній мові немає слів німецьокго походження(вольфганштрассе і т.д.) діалекти утворюються в результаті спільного проживання на одній території двох різних мовностей. Але шановний мусить погодитись що: "я тіпа карочє зранку встав подивився в карман а там нема дєнєг. пацанчікі з мене лахалі і дєлали фоткі. Це є суржик. Тобто укр+рус=сур. Це спотворення при змішуванні.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як можна діалект прозвати ще додатково суржиком? Це як масло масляне?

Відповідно все, що до нарічь і діалектів не входить називається або іноземною мовою, або суржиком.

Як від вас щось може залежати, якщо ви голосуєте за тупого зека з авторитарними апетитами?

• Подобається Подобається x 2
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:26 ----------

вера в демократию в Украине???? гы-гы, но тут я согласен, к счастью не осквернил себя голосованием правда по независящим от меня причинам, только ведь "наш" зэк, совсем не хуже нашей же "квиточки" вы это понять можете? кабы все патрЫотичнЫе сЫлЫ не кинулись поддерживать ЮВТ я бы может еще и за нее был бы а так ..... ну это мое дело, а то что вы не голосовали за ВФЯ ничего не меняет в общем, демонстраций не устраиваете, майдан не собрался- значит всем все нравится, в том числе и Вам ...

• Подобається Подобається x 2
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Суцільна демагогія і кривляння. Ги-ги, и-и, е-е...

5. Dimex

Dimex Well-Known Member

крім вас ще є 20 мільйонів далба*обів. Так що не сприймайте
    дуже близько. Завдяки їм маємо ЄДЕН достаток, заїбісь податок, на рукавах латок...
    Типа карочє.

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ----------

До чого тут демократія? на таке вже навіть надіятися гріх!

• Подобається Подобається x 1
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в моїй є багато слів з івріту, типу тухіс, нахіс, шльоман, шмаґєґель, бейгеле, хала... і ще багато.
    а з німецької вживаю Кайзервальд, і тільки так Шевченківський Гай і називаю, правда то не з німецької а австрійської, але вони ніби одної групи?:dntknw: Ще згадала що в мене з австрійської - шницлі.

Але мене вивертає на виворіт коли мій чоловік каже, налий мені кружку чая і нажар катлєт. Він вже дуже гарно навчився що якщо він хоче дожити до ранку і побачити мене не краєм ока, то таких слів в моїй присутності не буде вживати. УБ’Ю!!!

• Подобається Подобається x 6
  7. Templar

Templar Дуже важлива персона

Тут вже інша проблема йде, це суржик 21 століття!
    Він набирає все більшої моди серед молоді, а цьому сприяє Інет. Не знаю, як по мені то це деградація, але молодь ї сприймає!
    Для мене такі слова противні!

---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ----------

Добре!
    Але тоді говоріть на російській, німецькій, українській, які хочете!
    Тільки нашу мову не паклюжте, добре?

8. Брацлавчанин

Брацлавчанин Well-Known Member

Галичанам можна говорити на галицько-польсько-австрійській мові, а нам на суржику не можна?! Галичани католики, а ми маємо ходити в невизнані церкви?! Нєтушкі!

9. Templar

О як.......

---------- Додано в 21:09 ---------- Попередній допис був написаний в 21:06 ----------

Шо вибарали то і маєте!
    Але + за то, що ви розумієте, що ви вибрали!

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:)):)):)):haha::haha::haha:

11. Полковник

Полковник миється в бані

Всё-таки странные вы ребята.
    Вроде, все земляки, москали в разговор не ввязываются...
    А всё-равно разосрались.
    ЧуднО!

• Подобається Подобається x 10
  12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Занєте таке?, як не знаєш броду то не лізь у воду. Галичани не лише католики, а й православні і протестантів достатньо є. Так що не треба.

13. Брацлавчанин

І скільки відсотків православних серед галичан? Протестантів? Приблизно.

14. Templar

Та йой, Полковнику, якби то в москалях одних діло було, а то бачите, тут гірше москаля!:russian_ru:
    Навіть не знаю, що то таке :dntknw:

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Сам себе цитую.

16. Templar

Скажу вам напевно! Їх достатьньо!

17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А чем эта страна такая особенная? Поедешь в любую славянскую европейскую страну - через три дня язык уже понятен, воспринимается как свой, рожи вокруг славянские, асфальт как асфальт, ну дома выкрашены красиво, хоть в столице, хоть на хуторе в 3 хаты... А так - всё как в Украине... И бесит мысль - ну чем мы хуже!?

18. Полковник

Полковник миється в бані

Это в любую из тех, которые с Гитлером вместе на УССР в составе СССР наступали?

19. Брацлавчанин

Це скільки 5%, 10%, 30%, 50%?

20. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Я християн на "православних" і "католиків" не ділю.Піду і в польський костел,і в православну церкву,і в греко-католицьку теж.Нема причин розводити ворожнечі.Християни єдині,розкол зробили люди.Крапка.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)