Лишіть мову калинову - Візьміть москалів,- Буду я щасливим знову - Більшого й не хтів! І з кордоном не морочте, Найперш - до ляхів, Таньо бути там, і бочек. Буду то купив! А ще португаличанську Візу хочу я. От тоді я б чувсь по-панськи. Я й моя сім"Я! Мали б змогу без морозів У теплі там жить! Ну, а ще могли б ми сльози За Вкраїну лить.
Да, у поліщуків є багато спільного з білорусами. в буковинців і в нас з молдаванами. закарпатці - взагалі русини. ---------- Додано в 12:32 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ---------- У всякому разі Центральна Україна дала нам купу письменників і літературну мову. А що Галичина? Один Франко і все.
Опа... А Ольга Кобилянська,Василь Стефаник,Богдан Лепкий,Осип Маковей,Марко Черемшина,Осип Турянський...тільки на ходу без гугля... А скільки знищили в Гулагу... Лесь Курбас,Мар"ян Крушельницький....тисячі і тисячі....
Мене не цікавить хто кому що дав, давайте вже нарешті теперішнім жити. А теперішня Центральна Україна поняття не має на чому вона стоїть, край дикого суржику і безпринципного малоросійства.
Шашкевич був москвофіл із "Руської трійці". Стефаник да галичанин. А Леся Українка народилася в Житомирській обл.
100% і взагалі, у Львові живу четвертий рік, і четвертий рік дивуюся... Тут самий кончений бомж до тебе буде звертатися на Ви і тричі перепрошувати...
Ольга Кобилянська буковинка. Стефаник і Курбас відомі, а інші ні. ---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ---------- Це бурндучьок.
Леся Українка до Галичини дійсно ні при чому, ну поставим на її місце Марка Черемшину, менше з тим. Але що нам дасть перераховування більш-менш відомих галчан?
А ви вважаєте, що галичани не відрізняються від східняків? ---------- Додано в 13:43 ---------- Попередній допис був написаний в 13:40 ---------- Ага. Крошка Єнот.
А думка про "громадян України" комусь спадала в голову? Вам подобається таке визначення? Мені - не подобається. Оце пасує набагато краще: