Тоді для чого оті слова внизу у ваших дописах, з "Агонії і Екстазу" Ірвіна Стоуна? Щоб прикрити "діру у металочерепиці"?
На Брацлавщині не балякають. А гутарять хіба шо кацапи-старовіри, проте не знаю, не чув їхньої мови. Так звідки у Вас любов до балякання-гуторіння?
Ага, тільки не мою. Щось намагався пояснювати, мені сказали щоб я не пхався взагалі. Буквально Поки курка яйце несе, її курник не обходить. І то навіть не в галичанах справа. Взяти хоча б чудо, що живе на цій гілці і час від часу повідомляє як йому подобається Московський патріархат, бути малоросом і говорити на суржику. Їх же там таких явно не одне село, чиїсь голоси.
Це клоунада. Або... Навіщо на те звертати увагу? Причини не в таких людях, а в тому, чому вони є такими. І боротися треба не з людьми, а проти ТОГО разом з ТАКИМИ людьми, навіть якщо вони вони ТАКІ.
Ґаннере, мені дуже шкода, що Ви не зрозуміли мої слова в отій цитаті. Я Вам не можу сказати, аби Ви кудись не пхались, це не в моїй манері, і я не маю такого права, і не хочу його. Але Ви не можете казати галичанам, якими б вони мали бути і що б мали робити. Як і поліщукам, волинянам, українцям, росіянам ітд. І оте моє підкреслене "я" - це всього лиш складова частина "ми", бо "ми" складається з безлічі малих "я".
Я постійно їжджу з Тернополя до Києва. Суржику наслухався. Але чому ви внушаєте мені що я кажу що суржику нема? На Азарова подивіться! Кожень день по тв мабуть показують. Я просто кажу що одне російська мова, друге одне українська а руська третє одне. Але ваша, суржите мова взялась нізвідки і йде нікуди! Це навіть не мова це скоріш якесь плямкання. Це є просто напросто шіт.
Я теж інколи як я вже казав люблю пожартувати над русскім язиком і говорю всякими суржиками. Але я ніколи не буду гордитися цим. А мої діти від мене не почують жодного слова з суржитської мови. Бо це така сама зараза як і "первийнах", "ОЛОЛО" , "ОЯЕБУ","Кріведко","афтар" і т.д. Пишайтеся москалі вам вдається нас паплюжити
Балакають у нас тоже. І суржик в нас. А в городі багато русскіх живе. Як віздє по Україні. ---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ---------- Пишу на суржику: Суржик - це тоже така мова. Просто ми іспользуєм замість німец., латин. слів привичніші нам словянські. Сахар, криша, пол і т.д. Азаров вроді не на суржику говорить. ---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ---------- Вибачте, а що таке звар"ювали?
тоже - то в розумінні також? в городі, це серед бараболі і буряків? а віздє, то ви хотіли запитати віз де? Та в Крилова «він і сьогодні там»
В селах і городках балакають на суржику. В городах (містах) говорять по-русскі і суржик. Якась частина населення говорить літературною мовою. ---------- Додано в 16:35 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ---------- Нє, просто люблю русизми.
нема чим пишатись. В Нью Йорку також є район, називається Бруклін, де говорять з жахливим акцентом і перекрученою англійською мовою, але ніхто не буде битись в груди і казати що це добре і єдина правильна мова спілкування в місті Нью Йорк. городки, це така гра?
Намагаєтесь, це правда, але реакція вам не потрібна. В вас здається все навпаки - вам все-рівно чи хтось є з вами на баррикаді, ви б читали лекцію і в пустому залі.
- а в Бруклине есть такие, кто говорит, что их сленг - единственно правильный в районе Бруклин? А такие, там же, которые говорят, что их арго - ТОЖЕ правильное для употребления в районе Бруклин, как и американский вариант литературного английского? А во Львове есть такие, которые говорят, что гвара для Львова природна не меньше, чем литературная мова?