Може в когось з німців у родині одні Вольфганги, їх же не перестануть через це прозивно Фрицами називати. Ще забув додати що жіноче найрозповсюдженіше ім'я - Марійка.
На сторінці перед тим пішла дискусія про легендарну УПЦ МП поясніть хтось різницю між УПЦ КП і УПЦ МП, крім того що в глави однієї церкви Мерседес а в іншого Каддилак
Правильно і українською, і по-українськи-аби правильно. А то надто вже часто получається по українську
От поїдьте хоча б в Хмельницький і послухайте як там говорять. Харашо, спасіба, здрасті, пока, прівєт, канєшно, щас і т д.
був, чув, там не говорять по-хмельницькі зате чув як говорять ті шо в спортивних костюмах у пад"єзда на кортачьках п"ють півас і хавають сємічькі - по-пацанські
Ну не знаю як Хмельницький. А у нас кажуть по-вінницькі, а шо по-вінницьки? А ще кажуть харашо, прівєт, пока, здрасті, канєшно, щас, нє, да і т.д.
Так говорить центральна і східна Україна, хто говорить на укр. мові. Базар - це зовсім інше. А це суржик.
кількість матів не залежить від того язиком, суржиком чи мовою говориш достатньо пройтися по привокзальному
тобто ви вважаєте, що розмовляти такою "мовою" - це нормально? Я думаю, що суржик - це біда і ганьба України, а ви намагаєтеся вивести його в ранг норми.