Якраз вчора дискаверний фільм був про інквизицію. Вчен розібрались і заперечують масову причетність католицької, Ватіканської, церкви до спалення відьом і знищенні іншої "нечисті". Цим всебільше займались протестанти різного штибу...
Стаття 161 Кримінального кодексу передбачає за «умисні дії, спрямовані на розпалення національної, расової чи релігійної ворожнечі…", покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи до 2 років або обмеження волі до 5 років, з позбавленням права обіймати певні посади до 3 років чи без такого. ---------- Додано в 07:22 ---------- Попередній допис був написаний в 07:18 ---------- Про членство священників в атеїстичній КПРС - можна посилання на достовірну інформацію?
Не думаю,що це поможе.Є люди,які добре піддаються зомбуванню,зомбі не здатні на прийняття свого рішення.Людям просто вкручують в голову,що ні одна церква в Україні не має Божого благословіння,а от РПЦ і УПЦ(МП) мають.Люди ж навіть не цікавляться цим питанням,батюшка(мене пре від цієї назви священника) сказав - біле,значить біле.
Історична назва українців малороси від Мала Русь. ---------- Додано в 09:20 ---------- Попередній допис був написаний в 09:16 ---------- Не розказуйте байки. Сама католицька церква визнала, що вона таким займалась. ---------- Додано в 09:26 ---------- Попередній допис був написаний в 09:20 ---------- я раніше вже кілька раз написав.
Но, судя по форуму, в комментариях к Кодексу где-то есть оговорочка, что за розпалення по поводу москалей и РПЦ данная статья не действует. Не?
Якби я був адвокатом, я б сказав - "національності "москаль" - не існує". Але я не адвокат, тому розділяю вашу стурбованість. Можете перечитати мої повідомлення - я завжди був проти подібних речей. Але так само проти кремлівського "зовнішньополітичного" імперіалізму і "внутрішньополітичного" деспотизму (Деспоти́зм, деспоти́я (др.-греч. δεσποτία — неограниченная власть, от δεσπότης — владыка).
Це також. А ще усі католики мусять вірити, що голова церкви - папа, а в Біблії голова церкви - Христос. 18 И Он есть Глава 2776 тела Церкви; Он - начаток, первенец из мертвых, дабы иметь Ему во всем первенство, (Колоссянам 1:18).Потім папа вважається непомильним в питаннях віри. Діва Марія вважається безгрішною і навіть не мала первородного гріха. Ну це взагалі єретичне вчення. Всі згрішили. 23 потому что все согрешили и лишены славы Божией, (Римлянам 3:23). Обов"язковий целібат, а апостол Павло дозволяв єпископам, пресвітерам женитися і т.д.
По-любому. Переходять з чистої мови на суржик, починають продавати труси замість того щоб хороші пісні писати і агітують перед виборами за всіх хто пару баксів підкине. Ще Козловського додати треба, та іще "звєзда" стала.
А вам подобається як співають Ніна Матвієнко, Назарій Яремчук, Павло Зібров, Дмитро Гнатюк, Олександр Пономарьов ? Вони співають по-українські. Пошлятину я теж не люблю. Мені просто так не подобається коли починають вигадувати такі слова: любови, по-українськи. Якась кизил-орда. Або починають балакати по-галицькі, швидко, дуже твердо і з затягнутими голосними (((
Взагалі-то "по-українськИ", "по-галицькИ" і було у старому, ще радянському правописі (це я вам кажу, як першокласниця 1983 року). Зараз замість "по-українськи" вживають "українською".
Мені в українській мові не стає слова "бред", тому що слово "марення" не передає того що ви плетете. Як це можна взагалі вимовити "по-галицькі"? Спеціально тренуватися? Борщ українською
Короче мені подобається звичайна укр. мова. Мені не подобається мова, яка по СТБ в новинах. Иржа, Европа, Атени. (((((((
Борщ український! Нас у політесі на уроках української мови дуже вже сварили за те "по-українськи", з того часу так і врізалося в пам"ять. Може, з того часу трохи попустилися, бо деколи явно переходили межу. Це було на самому початку формування нового правопису. У будь-якому випадку, по-БрацлавчанівськІ не писали ніколи. А Word взагалі деколи показує чудеса правопису, я би йому так сліпо не довіряла, хоча у мене на комп"ютері "по-українські" підкреслює червоним.
"по-українськи" можна танцювати, жити, виглядати. а розмовляти - "українською". а щоб щось робити "по-українські", то треба бути провідницею поїзда єнакієво-москва з 8 розміром грудей
Де він той новий правопис і коли він з'явився? Це якась загадка для мене. "По-польськи" можна говорити, а "по-українськи" не можна, чи що? І яким правописом користується канал СТБ?