Меню для моєї домашньої тваринки

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Bagirka, 22 вер 2009.

1. Bagirka

Bagirka Member

А в кого яка думка про консерви Gourment Gold?:)
    Вони достатньо дорогі в ціні, десь на рівні Про плану чи Хілса, а продаються в супермаркетах поряд з низькосортними кормамио_О...

2. Приветливая

Приветливая Well-Known Member

Иногда покупала коту эти консервы или "Королевскую Кошку". В качестве дополнения к корму, побаловать. Но он их почти не ел.

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я своїй теж такі купувала, киця була не в захваті від них.

4. Bagirka

Bagirka Member

Моє кошеня молоко взагалі ігнорує:sad:, а от сметану - скільки насиплю, стільки і з"їдає... хоть щогодини :) Але не знаю чи це не шкодить йому...?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

може то не сметана, раз сипеться, нє?

6. Bagirka

Bagirka Member

думаю, що більшість мене розуміє...
    :)

7. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Та ніби не дуже добре для кошеняти - зажирно. А несолодку активію не пробували давати?

8. night

night Well-Known Member

В мене кішка дуже морозиво любить. Львівський пломбір. не знаю чи можна їй давати часто поласувати таким

9. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Наша собака також дуже любила морозиво, білий пломбір :). Зважаючи на те, що морозиво не дуже й дітям радять їсти (через усілякі там консерванти і т.ін.), то думаю домашнім улюбленцям ним також варто не зловживати.

10. KicK

KicK угу

А ми свою Мурку ніякими кормами не балуємо, їсть все те саме ж що й ми, з одної миски можна сказати =)
    А ще також дуже любить морозиво, картоплю сиру, вафлі... а від дині в неї взагалі очі на лоба вилазять, страшно любить =)

11. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

В мене кіт змалечку вимагав собі виключно селезінку чи легені. В якості ласощів - рибні консерви, трошки морозива, молоко, сметана, варені яйця... але це вже додатки до "основного столу".
    Ветеринар, коли нещодавно оглядав котика, спитав про його харчування. Коли дізнався, то попросив: "візьміть мене до себе, я вам буду нявкати" )) А що нам робити, коли кіт вперто відмовляється від іншої їжі, а на оті спеціальні корми для котів і дивитись не хоче - починає їх лапою "закопувати".

• Подобається Подобається x 3
  12. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ветеринари протестують, але я собі так думаю - ну не літрами той кіт морозиво поглинає! Ну вициганить 5 грамів морозива (у мому випадку - шоколадки :) ) раз на два місяці - невже захворіє?
    Зараз інша біда - через хімію, яка потрапляє на шерсть та лапи, почастішали випадки раку язика у котів. У самої не так давно від такого кіт зі світу пішов, нікому не побажаєш... Чи то від засобу для миття підлоги, чи то від котячого шампуню - не знаю... Коли рилася на ветеринарних форумах у пошуках методу лікування, натрапляла на багато схожих історій, на жаль усі з невтішним фіналом. :sad:
    Тепер шурую плитку на кухні водою з содою.

• Подобається Подобається x 5
  13. Bagirka

Bagirka Member

Додала до раціону кошеняти домашні продукти. Але він після цього перестає їсти сухий корм..., може весь день, а то і два його ігнорувати...:sad:

14. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Відчув різницю :) розумний котик

• Подобається Подобається x 3
  15. Volodarka

Volodarka Well-Known Member

А у меня кошка с ума сходит от оливок. Я как-то открыла банку оливок с анчоусами, вытащила одну, другую - ем. Вдруг несётся моя девочка через всю квартиру, сметая всё на своём пути, и пытается по мне вскарабкаться на стол! При том, что она у меня девушка "аристократичная" (хоть и с киевского подземного перехода) и раньше себе такого не позволяла. Я сразу не поняла, чего она хочет, начала предлагать со стола всё мясное, а она аж заходится в мявканне, аж вскрикивает. А когда решила предложить ей оливку, так думала, что кошка чокнулась. Она ела ту оливку с рычанием! Умяла сразу штуки три и тут - по-ча-лось... Катается по полу, выгибается, чуть не на стены прыгает. Как наркоманка себя вела! Вот что это было? И было ли у кого-нибудь что-то подобное?

• Подобається Подобається x 1
  16. Alias

Здається то не киця "странная" . а оливки:))

• Подобається Подобається x 2
  17. Приветливая

Приветливая Well-Known Member

Кот с аппетитом ел аджику... С воем и урчанием, как вы рассказываете. Но что это было - до сих пор тайна, покрытая мраком:)

18. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Правильно робить. Бачила я в ветеринара отих котів, що на сухому кормі живуть - у всіх з віком страшні проблеми з нирками (( Причому навіть від "професійних", дорогих видів корму

19. Alias

У знайомої котик помер від нирково-кам"яної хвороби.Ветеринар сказав, що то все через сухий корм.Тішка так намучився, бідний:sad:(Прожив 7 років..

20. Volodarka

Volodarka Well-Known Member

Но я же их тоже ела...:)

а де твій аватар? :)