Відповідь: мене тут не буде деякий час По-моєму, у Соломії просто нема часу на форум. Може, я помиляюся.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Cкажу. Жива-здорова. На форум не приходть, бо надоїло їй з маскалями воювати. Казала, що тусується десь на якомусь лайфджорналі. До того ж чекає знову на поповнення на осінь - матиме синочка.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Пупере, може, то на гілку для мам? (тихонько так... взаємно... я теж багатьох форумчан люблю)
Відповідь: мене тут не буде деякий час Ну зхнаєте, Пупере, це вже змахує на мусульманство.:D Зелицяєтеся?:D
Відповідь: мене тут не буде деякий час якісь ви однобокі всі... а ви, миху, не любите хіба?... якби не любили — не заходили б на форум... :p :p :p
Відповідь: мене тут не буде деякий час Миху, це вже давно стало хітом і "достоянієм" форуму. Я мушу себе навмисне контролювати, аби того ще й у побуті не говорити. :D
Відповідь: мене тут не буде деякий час :D :D :D У мене був такий знайомий, він майже кожне речення закінчував так: "вуйку, нє":D
Відповідь: мене тут не буде деякий час Їду до Львова, коли вийду на форум - не знаю. Може, буду мати час і бажання зробити це у Львові, а, може, вже після повернення в USA. Менше з тим, всім па-па, і бажаю всім гарно провести літо.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Не, ну какие болтунишки эти Лбвовянки. Почти уверен, что поход в интернет-клуб во Львове у Марии состоится минимум на второй день пребывания в этом замечательном городе!!!! :moskali: