мене тут не буде деякий час

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем duncan, 13 лют 2007.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А спробуйте почитати ще раз, або завтра. :)
    Розуміти зміст - теж наука. А Ви знову поспішаєте.

• Подобається Подобається x 1
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Эти люди знают какую-то страшную тайну про не логику:

Alias (Нині), Bambook (Нині), KARABIN (Нині), LuBimaya (Нині), nikolas (Нині), nirvanka (Нині), Svjato (Нині), TesTanya (Нині), Фрезія (Нині)

• Подобається Подобається x 2
  3. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ну поскільки лінка мені не дали (ну на тему з чого все почалося) то ж буду тута флудити. А шо падєлать. :)

Як я розумію визрів конфлікт між духами форуму (в магічному значенні цього слова, а не армійському) і адмінслужбовцями.
    А шо є причиною любого конфлікту - небажання поступитися :).

Тож правих тут нема хоть куди не крути. Бо і модераторів ображати не можна бо вороги форум засруть і на старожиоів наплювати теж не можна бо всьо стане.

Так ізза чого конфлікт то?
    То шо довга тема то проблема то чиста правда. Хостинг не реактивний і тягати з бази по 3000 рекордів з ЦЛОБом то не шутка, але і на сусідній форум людей посилати то теж не вихід.

Крім того моє ІМХО шо нормальний форум на 50% і складається з флуду і в тім страшного нема чогось. Аби було цікаво. Повного порядку полюбому не наведеш.

Але ж до того всього треба спокійно поставитися, без нервів і образ. А тут шось геть не здорове робиться.

Все ж таки справді сильно би хтів бачити тему з якої всьо почалося. А то прям справді не розумію чи то кобіти псіхують без поводу чи то Левандівка з Мартіні проганяють собі. Не то шоб воно мені було критично важливо і я без того прожити не зможу, але така кількість поважних людей втягнута шо і справді хотілося би знати.

---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ----------

Бо конфлікт вже і так є і він вже далеко за межами форуму (і одного і другого). Замовчувати нема чого - можна просто переговорити спокійно (про всіх і вся незважаючи на якісь там правила), взаємно перепроситися і їхати собі далі. Ну ше можна бухнути для закріплення позитивних результатів якшо вони будуть

• Подобається Подобається x 6
  4. levandivka

Можна. Але у ПП. Бо переговори в гілках завершуються у цій гілці.
    Оно нам/Вам треба?

ЗІ: у comanche своя причина. Не розуміє, що допис із 3-х смайлів у продажній гілці - флуд

5. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

В тому то і факт шо в ПП проблему не рішити :). Конфлікт то ж не між Вами і мною, а загальноміжнародний. :)
    То ж то далеко не та ситуація коли конфлікт можна рішити в ПП і правило типу "дії модератора не обговорюються публічноЄ тут теж не проканає бо ...... бо так .... бо то і є причиною конфлікту, як я поняв. Себто застосування правила то можливе, але то не шлях до рішення :).

---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ----------

Власне шо воно не то шо би мені було конче треба. Я ставлюся до форуму як до "форуму". І то не є місце мого основного спілкування і часопроводження. То лише тирнет і всьо. Ви мені тут ні не рідня ні не колєги, але мені приємно з вами спілкуватися, тому мені не приємно бачити конфлікт таких масштабів і відсутність бажання (зокрема з Вашого боку) той конфлікт вирішити.

Пишу як є. Бо вже бачив такі ситуації на іншому форумі. Тож би не хтілося шоб і тут таке трапилося.

• Подобається Подобається x 5
  6. Полковник

Полковник миється в бані

Чё произошло-то?
    Опять мимо меня всё интересное проскакивает.

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

+1

98 процентів моїх "непоняток" таки вирішилось в ПП.

Тільки треба припустити, що ти не є правий апріорі.

Я не люблю цю тему - не через те, що люди йдуть (я таки переконана, що кожен має бути там, де є йому добре), а через те, що не вміли домовитись. Бо всі - аж на декілька вийнятків, котрі, переважно, не прощаються - всі добрі і розумні люди.

8. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Та я і сам не особо в курсі, але судячи з трьох останніх сторінок цьої теми вони ся перегризли конкретно.

9. levandivka

Одна з них, саме пробуючи вияснити "що сталося". Облиште... [​IMG]

10. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ну може і так :)

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

ха... їхати далі то їдуть, але перепрошення не ждіть. Прощення це не одне з правил форуму :haha:

І ще, я дуже не люблю ось такого - Я УХОЖУ, НО СЄРЦЕ С ВАМІ ОСТАЙОТСЯ!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=UO-CWME-OrE&feature=related

• Подобається Подобається x 3
  12. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Матом нельзя, а так сильно хочется...
    Шикарный форум, который влюбил в себя так, что я фактически ушел с других.
    Дешевые разборки - не к лицу достойному джентльмену.
    Мира нам всем. И дай Бог - разума. (Сложно. А иначе-то как???????)

• Подобається Подобається x 6
  13. Полковник

Полковник миється в бані

Хм.
    И не думал тогда, что накрыл почти всю шайку-лейку заговорщиков (за исключением парочки затесавшихся).
    Гы.

14. Un.Known

Облиште, Полковнику.

Єдиний позитив у всій історії той, що відразу стало зрозуміло хто є хто.

15. Полковник

Полковник миється в бані

Типа, раньше терзали сомнения? :)

16. Un.Known

Ні.

Просто розчарувалась в декотрих людях.

17. - если человек ведёт себя бесчестно с вашим общим "недругом" (соперником, оппонентом, конкурентом), когда-нибудь он поведёт себя бесчестно и с Вами. Например, когда в чем-то Вы станете ему соперником, оппонентом, конкурентом. Это разве из области тайных знаний?

18. Un.Known

Я не казала, що хтось був нечесним.

Розчарування іншого трибу.

19. - так замените слово "бесчестный" подходящим для Вас. Разве суть в особенностях одного качества? Мне непонятно, как можно разочароваться в человеке зная его долго и видев его поведение в самых разных ситуациях? Для этого нужно, чтобы что-то внешнее застилало глаза. Или старательно щуриться :)

20. Un.Known

Можливо, так і було. Я завжди стараюсь вірити у кращі людські якості.

Можливо це розчарування - з надмірної віри у них.

а де твій аватар? :)