Эти люди знают какую-то страшную тайну про не логику: Alias (Нині), Bambook (Нині), KARABIN (Нині), LuBimaya (Нині), nikolas (Нині), nirvanka (Нині), Svjato (Нині), TesTanya (Нині), Фрезія (Нині)
Ну поскільки лінка мені не дали (ну на тему з чого все почалося) то ж буду тута флудити. А шо падєлать. Як я розумію визрів конфлікт між духами форуму (в магічному значенні цього слова, а не армійському) і адмінслужбовцями. А шо є причиною любого конфлікту - небажання поступитися . Тож правих тут нема хоть куди не крути. Бо і модераторів ображати не можна бо вороги форум засруть і на старожиоів наплювати теж не можна бо всьо стане. Так ізза чого конфлікт то? То шо довга тема то проблема то чиста правда. Хостинг не реактивний і тягати з бази по 3000 рекордів з ЦЛОБом то не шутка, але і на сусідній форум людей посилати то теж не вихід. Крім того моє ІМХО шо нормальний форум на 50% і складається з флуду і в тім страшного нема чогось. Аби було цікаво. Повного порядку полюбому не наведеш. Але ж до того всього треба спокійно поставитися, без нервів і образ. А тут шось геть не здорове робиться. Все ж таки справді сильно би хтів бачити тему з якої всьо почалося. А то прям справді не розумію чи то кобіти псіхують без поводу чи то Левандівка з Мартіні проганяють собі. Не то шоб воно мені було критично важливо і я без того прожити не зможу, але така кількість поважних людей втягнута шо і справді хотілося би знати. ---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ---------- Бо конфлікт вже і так є і він вже далеко за межами форуму (і одного і другого). Замовчувати нема чого - можна просто переговорити спокійно (про всіх і вся незважаючи на якісь там правила), взаємно перепроситися і їхати собі далі. Ну ше можна бухнути для закріплення позитивних результатів якшо вони будуть
Можна. Але у ПП. Бо переговори в гілках завершуються у цій гілці. Оно нам/Вам треба? ЗІ: у comanche своя причина. Не розуміє, що допис із 3-х смайлів у продажній гілці - флуд і підлягає видаленню
В тому то і факт шо в ПП проблему не рішити . Конфлікт то ж не між Вами і мною, а загальноміжнародний. То ж то далеко не та ситуація коли конфлікт можна рішити в ПП і правило типу "дії модератора не обговорюються публічноЄ тут теж не проканає бо ...... бо так .... бо то і є причиною конфлікту, як я поняв. Себто застосування правила то можливе, але то не шлях до рішення . ---------- Додано в 18:51 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ---------- Власне шо воно не то шо би мені було конче треба. Я ставлюся до форуму як до "форуму". І то не є місце мого основного спілкування і часопроводження. То лише тирнет і всьо. Ви мені тут ні не рідня ні не колєги, але мені приємно з вами спілкуватися, тому мені не приємно бачити конфлікт таких масштабів і відсутність бажання (зокрема з Вашого боку) той конфлікт вирішити. Пишу як є. Бо вже бачив такі ситуації на іншому форумі. Тож би не хтілося шоб і тут таке трапилося.
+1 98 процентів моїх "непоняток" таки вирішилось в ПП. Тільки треба припустити, що ти не є правий апріорі. Я не люблю цю тему - не через те, що люди йдуть (я таки переконана, що кожен має бути там, де є йому добре), а через те, що не вміли домовитись. Бо всі - аж на декілька вийнятків, котрі, переважно, не прощаються - всі добрі і розумні люди.
Та я і сам не особо в курсі, але судячи з трьох останніх сторінок цьої теми вони ся перегризли конкретно.
ха... їхати далі то їдуть, але перепрошення не ждіть. Прощення це не одне з правил форуму Я ні на кого зуба не маю. Так мені не сподобалось кілька дописів кількох форумлянок (я про інший форум зараз) але це не було причиною для мене тримати на них зуба і всюди де можна їм гадити і писати в поперек, чи писати так аби дати їм шпильки. Якщо бачу що пише дурниці, то так і кажу. І тільки й всього. Конфлікт був створений штучно, бо можна було все вирішити спокійно а не плюватись щоб піна з рота йшла. Я не люблю революцій, а це саме те чого добивались певні кола. Я завжди пишу, що якщо є проблема то її можна обговорити за допомогою трубки миру, чи пляшки пива. Але робити хвилі в тазіку, це вже забагато. І ще, я дуже не люблю ось такого - Я УХОЖУ, НО СЄРЦЕ С ВАМІ ОСТАЙОТСЯ!!! http://www.youtube.com/watch?v=UO-CWME-OrE&feature=related
Матом нельзя, а так сильно хочется... Шикарный форум, который влюбил в себя так, что я фактически ушел с других. Дешевые разборки - не к лицу достойному джентльмену. Мира нам всем. И дай Бог - разума. (Сложно. А иначе-то как???????)
Хм. И не думал тогда, что накрыл почти всю шайку-лейку заговорщиков (за исключением парочки затесавшихся). Гы.
- если человек ведёт себя бесчестно с вашим общим "недругом" (соперником, оппонентом, конкурентом), когда-нибудь он поведёт себя бесчестно и с Вами. Например, когда в чем-то Вы станете ему соперником, оппонентом, конкурентом. Это разве из области тайных знаний?
- так замените слово "бесчестный" подходящим для Вас. Разве суть в особенностях одного качества? Мне непонятно, как можно разочароваться в человеке зная его долго и видев его поведение в самых разных ситуациях? Для этого нужно, чтобы что-то внешнее застилало глаза. Или старательно щуриться
Можливо, так і було. Я завжди стараюсь вірити у кращі людські якості. Можливо це розчарування - з надмірної віри у них. Знаєте, що розчарувало найбільше? Те, що люди, від котрих би критику хотіла чути, мовчали. Ні нечесність, ні безчесність до мого розчарування не мають відношення.