ну ви ось це зараз бре неправду кажете. Зайдіть на головну сторінку форуму. Є там ось таке? Але не вибачайтеся, не треба. Я уже звикаю )
Але ж на форумі не тільки Маруся ... І в кожної жінки тема "кухня" насущна кожний день ... Але я не про кухню ...Втрачати легко ... здобувати тяжко ...
Правильно! А найкраща/найближча кухня на Львівпорті знаходиться саме на жіночому форумі. Уявляєте, яке дивне співпадіння..?
А чим зле, коли сильні, красиві, а + ще й СЄ дописуватимуть тут? Вчора їден красавчєг завів дівкам пєстню про здоровий образ життя, неможливий для християн - дівки його тапками заклювали. Зате на ЛФ СЄ і проч.проч. - свобода!
Валентина Соболь, якщо у вас не відображається або не відкривається розділ "Форумна кухня", спробуйте зайти на форум іншим браузером або з іншого комп"ютера. Схоже на якісь технічні проблеми саме у вас, оскільки інші відвідувачі ЛФ спокійно щодня спілкуються у цьому розділі
Я нікуди не йду... а щойно прийшла. Абіжаєте мене левандівка, да? Думаєте я не вмію йти тріскаючи дверима? Я не прийшла з кухні, а прийшла від столу, де було багато смаколиків бо були гості але тепер іду геть, і знову на кухню бо треба збирати обіди дітям до школи. Ну що поробиш... таке у мене житіє - як не дітей до школи треба збирати, то чоловіка на роботу. Он так і ходжу... то в спальню (я туди також попадаю) то на кухню. Круги намотую!!! Я абідєлась! Пішла крути намотувати
нажаль змушений вас покинути, так як не можу миритись з не логічним поводженням Було приємно вас читати, оскільки дописував я рідко. Бажаю процвітання ЛФ, можливо настануть часи і тут щось зміниться, і потечуть на лф ізоморфи (ой.. то не з того фільму) Власне, дякую всім за приємно проведений час
Поки я вигравав свій перший міліон фішок на ПокерШарку Вконтакті тут було шось веселе, а я й не в курсі. Дайте хтось лінку почитати. ЗІ. З матриці нічого не пропадає. Є тільки прапорець "делітед". Ну дайте почитати плііііз.
Мда. Срач, тема звучить "мене тут не буде деякий час", а Ви пишете, і нічого по темі. А саме основне, срач розводять люди, які б мали дивитись за порядком. Шкода, цікаво тут було рік тому, навіть мені, 18-річному максималісту. Може у ЛФ почався ПМС?