мене тут не буде деякий час

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем duncan, 13 лют 2007.

1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Попросту Карабін,як і я поважає вибір Поетки,яким би він не був!:give_rose:

• Подобається Подобається x 13
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Вам далеко наплювати на людей,які тут знайшли справжніх друзів.....
    Ви, спромоглися перекрити повітря кожному, хто відстоює своє право тут на ЛФ і намагається стати повноправним дописувачем,якого б поважали,теми б яких не видалялись просто так,дописи,які б не видалялись просто так...

Ваш сарказм, перевершив вас самого....:sad:
    Насправді вам "далеко" на.... чи буде Поетка,Христинка,Карабін,Свято і т.д. чи інші ....
    Ви не цінуєте тих постійних дописувачів, і в результаті залишитесь із "сміттям " різного збробу....І саме головне,без ХАРИЗМИ,яка була на ЛФ коли я тільки з"явилась.
    Всього вам най....(але це вже не має значення).
    Залишайтеся такі ж " чесні" нехтуючи людьми.

Всім іншим, дякую за приємні моменти,які я пережила на ЛФ і будьте пильні , а головне МУДРІ!!!!!

• Подобається Подобається x 16
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Поетко, ви впевнені, що ваш допис адресовано мені? Бо я тут сиджу і трошки так не розумію звідки до мене особисто стільки ненависті. Маю надію, що це ви в черговий раз щось наплутали і наступним вашим дописом буде вибачення за непорозуміння. А як ні, то все одно, як завжди, побажаю вам приємного спілкування.

• Подобається Подобається x 6
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Ладно Вам.
    Ну, не получился тортик.
    Да.
    Обидно.
    Но, бывает ведь.
    Успокойтесь.
    Ждём Ваших допысов и фоток вкуснятин.
    С уважением к Вам, П.

---------- Додано в 07:23 ---------- Попередній допис був написаний в 07:20 ----------

Вот.
    Правильное решение!

• Подобається Подобається x 8
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я б так голосновно не писала... далеко не всі хто дописує на ЛФ є осьте що ви собі дозволили сказати. ДАЛЕКО не ВСІ!!! Дже мені прикро що вам стільки плюсів наставили. Дуже прикро! Інших принизити аби себе вивищити? Прикро, нарід! Справді, дуже прикро!!!

Не всі дописують постійно, але як казав один герой - Пастер говоріт мало, но говоріт смачно! Я знаю не одного дописувача ЛФ який не говорить багато, але його варто почитати.

Не варто бути такими голослівними! Не варто!!!

---------- Додано в 05:36 ---------- Попередній допис був написаний в 05:34 ----------

У мене здається також. Такий як є з’їсьте? Он тільки шкода, що поки до вас доїде то щей квітками обросте. :haha:

6. Полковник

Полковник миється в бані

Да, мне пофиг.
    Главное, что бы запить чем было.
    Спасибо.
    Съем, конечно.

• Подобається Подобається x 5
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Як можна так принижувати людину?

Я чув Поетка спекла торт для Полковника...
    Відгукувалася про нього дуже теплими словами...
    То така подяка від Полковника і ваша точка зору МарусяМама???

• Подобається Подобається x 3
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Знову про кухню?о_О

Все як в анекдоті "мамо! він мене с@@ю обізвав"

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Чим я принизила? Правдою? Ви знаєте скільки їде пачка з гАмерики до пана Полковника в Москву? Не знаєте, то поцікавтесь. За цей час любий тортик квітками поросте...

А Маруся-мама постійно пече, і правду кажу що здається невдався. Але я і такий подам :)

---------- Додано в 05:45 ---------- Попередній допис був написаний в 05:44 ----------

А я всєгда об єтом думаю. :)))

Он і зараз сиджу і пильную пляцка. Торт чекає аби його пересмарувати.:pardon:

10. Полковник

Полковник миється в бані

Чего лезете, куда не просят?
    Не вам про мои подяки рассуждать, ....!

• Подобається Подобається x 4
  11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Добренько! Ухожу я от вас! Ха...ха... НЄДАЖДЬОТЄСЬ!!! :haha: :haha: :haha:

Іду пляцок витягну з духовки, і тортика пересмарую.

• Подобається Подобається x 1
  12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Цим....

Обростають продукти тільки тим, що ви любите?

---------- Додано в 07:55 ---------- Попередній допис був написаний в 07:54 ----------

Гадаєте тіко ви щось на Москву відправляєте???

Розслабтесь!

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я не гадаю, пан Біг не велів!

Прям непристойна пропозиція, кокая-то.

---------- Додано в 06:56 ---------- Попередній допис був написаний в 06:54 ----------

Я пініцілін взагалі не вживаю, а он плісняву це так. Особливо в сирі. Дуже люблю!!! Сьогодні саме такий купили - 140 років витримки. (старості):tongue: Улявляєте скільки на ньому квіточок? І туліпанчиків, і мачків... Красота!!!

14. Полковник

Полковник миється в бані

Не шутите?
    Неужели и такой сыр имеется?

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Були нині з донькою в італійському магазині. На сирі писалось що він саме так довго витриманий... думаю прибріхнули. Те що він років 75 витриманий вірю, але не 140. Хоча думаю що десь в гурманів є і така рідкість, як і вино з середньовіччя.

16. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Так вы не путайте,Маруся-мама о продуктах говорила ,а вы,надо понимать,про отчёты о проделанной работе?:)

17. Полковник

Полковник миється в бані

Такой?

Хм, вот, пишут, что бывает 150-летний сыр:

У Эмменталя плотная и эластичная масса, а желтоватая корочка тверда и источает аромат только что скошенной травы. Удивительно, но этот сыр может хранится годами и даже десятилетими - он сохраняет свои вкусовые качества в течение 150 лет.

http://www.cheesemania.ru/emmentali.shtml

18. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Ребята! Мне припишут вновь какие-то мифические способности кота Леопольда, но правых и неправых тут сегодня похоже нет. День молчания. Врагов нет, а поспорить - иногда хочется. И даже обидеться. К чему? Один раз живем..

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ----------

А ударные? Ну в случае семейной ссоры? :sad:

19. Не смію питати : а чому говорити про КУХНЮ вважається поганим тоном ,і забороняється на ЛФ ????????????

При добрій кухні і при добрих гостях і розмови тільки добрі !!!

...не люблю сварок ... повертайтеся всі !!! ...і від душі поговорим про кухню !!!! і не тільки !!!

• Подобається Подобається x 11
  20. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Согласен. Я многого не успел порасспросить. Вот, спасибо пани ПОЕТКЕ научился пышный манник выпекать, а то всё выходил как тот, показанный выше сыр.

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)