І я так кажу. Не пасує модератору отако йти... ---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ---------- Карабіне, ви вважаєте, що пасує?
Я, не докінця все розумію, і не хочу пристосовуватись і навіть намагатись...Шукаючи форумну кухню і знаходити тільки назву....Читаючи не докінця грамотно написані пояснення розуміти,що тебе ставлять " в кут".... ---------- Додано в 23:46 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ---------- Тому,мабуть, я на деякий час всім зроблю па-па...
Мартіні червона картка,за що?????Але це фігня.. Повірте там була всім потрібна тема,одна єдина - форумна кухня з рецептами і фото , а залишилась назва і ціла купа дурних тем,типу йогуртниці і і т.д. ---------- Додано в 00:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ---------- Ну, я все зрозуміла,правила є правила треба тоді Форумну кухню 2 створити.
Про кухню я відповів поетці в приват, але оскільки вона запитує ще й тут і бачу має чимало друзів по нещастю нерозумінню, я процитую свою відповідь ще й тут для всіх. Щодо співіснування ЛФ-ДП я вже висловлювався неодноразово та достатньо чітко. Хто хотів почути мою позицію, той почув, хто не хоче чути і розуміти чи не може, то й не треба, просто доведеться прийняти стан речей таким, яким він є. На цьому закриємо цю тему, подальші намагання продовжити розборки, чвари та істерики в різних гілках будемо негайно присікати, оскільки вони псують атмосферу спілкування та взагалі несуть значну шкоду форуму. Той хто хоче продовжувати вносити розбрат серед форумлян буде відправлений в баню.
А даремно в кармі не прочитана\не прийнята порада вчасно лягти спати, щоб не приймати участь у порожніх бурях.
поетка йде з ЛФ, Карабін кармою стріляє + поетка не йде з ЛФ, Карабін знову стріляє + головне - маньоври!