Вечером в Сланцы (к эстонской границе), в воскресенье утром в Мурманск - нелегкая командировка. Когда вернусь, точно не знаю. Буду скучать по многим из вас. Надеюсь, до скорой встречи!
Через деякий час і мене тут не буде... недовго... Є 2 варіанти, шо швидше: або інтернет виключать, або поїду на практику в Тернопіль на фармацевтичний завод... Сумуватиму
Тільки не сідайте на підводні човни... Уряд РФ лекговажить ними http://www.youtube.com/watch?v=4gMU62AQJPA
Поздно. Дома 4 москаля в возрасте сына в гостях у него. Оккупация. Кто успел - эмигрировали на дачу. Пока жертв нет. Держу оборону. Болеют за "Спартак". Приперли теккилу. Ищу пути к эвакуации. SOS! В 09-11 сваливаю в Мурманск. Надо продержаться. Не считайте меня коммунистом!
Сьогодні їду до Львова... на практику в аптеку в рецептурний відділ...тягти комп з собою на тиждень-два нема сили і бажання Тому скоро побачимось
Департаменту виконання покарань Львівського форуму З А Я В А У зв"язку з моїм відбуттям у відпустку на три тижні П Р О Ш У забанити мене терміном на 18 діб (6-24 вересня) як аванс за наступні шість дрібних або два злісних адмінпорушень. Обіцяю протягом мого бану не реєструвати клонів і не влаштовувати розбірок в реалі із певними персонажами. З повагою. Борис.
Мене тут не буде. Скільки часу, не знаю. За багатьма з ВАС буду сумувати. Не соромтеся, пишіть про свої потреби у відповідну гілку ...спільна молитва робить дива! Нехай все у ВАС буде добре!
Краще би не ви пішли,а дехто інший...через кого ЛФ вже стіко народу відпустив... Але то таке...шось я розбалакалася...