Un.Known Скидається, що Ви стерли "банний" допис Полковника. Шкода. Ви би хоч блідо-жовтими літерами залишали під трьома тегами [ hide ]. Треба же нам вчитися "шо такоє харашо і шо такоє плохо"? Головне - 21-24 червня відправити на 101-й кілометр "граждан хуліганов, тунєядцев і алкоголіков". Як кажуть "бил би чєловєчєк, а статья найдьоцца!" Усі львівські дівчата, яких я зустрічав у Києві, говорили, що давно бавляться таким тоталізатором "на Полковника".
Ні, не стерла, десь валяється у "Російському марші". Причина бану - образа модератора. Хоч я і не образилась, мушу навчити пана вибирати слова.
- Водители троллейбусов в анекдотах тоже (держа руку на тумблере) предлагают пассажирам спорить, успеет ли бабулька доковылять до дверей, или не успеет... P.S. В анекдоте не успела...
Полковника потішить Ваше порівняння його з бабулькою. )) Поменше б мату і оцінок особистих - можна було б зняти руку з тумблера.
Полковника и Ганнера надо в одном кабинете запереть и транслировать по ТВ. Большие деньги можно собрать, а удовольствия-то сколько!
Ну, что, братцы, пришла пора прощаться. За пару часов уже два предупреждения. Значит скоро бан. Во второй декаде июля планирую быть во Львове. Так что если кому что ОЧЕНЬ нужно, то пишите в Острове в разделе Львовский форум. Буду заглядывать. ---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ---------- Nevermind (Нині) Неверминд, не надо плюсов. Оба предупреждения из-за перекручивания Вашего ника. Так что продолжайте кнопочки нажимать, проказница!