Ну ти даєш...так влучно ---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:22 ---------- Коли на ЛФ хороші люди нікуди йти не хочеться....і не піду іншим на зло і собі самій на зло...
Мене можливо тоже не буде на ЛФ. Я не знаю ще. Може і я піду. Але поки що я з вами. Просто не дивуйтесь, якщо мене не буде.
Та ви з мене приклад не беріть(пожалкуєте потім) в мене була причина....а вам якщо цікаво,то для чого йти...Я вже піти не зможу,хіба самі попросятьуже так звикла до окремих людей,що просто сумно розлучатись...саме не з ЛФ, а з людьми,бо люди тут направду хороші і доброзичливі.
Я думаю вам без мене не буде так сумно але мене не буде не буде тиждень, бо їду на конференцію по працевлаштуванню старших людей. На конференції і заночую.
Блін! Перекличку всі зробили? Народ!!! Беріть телефони, мейли, IQ номЕри тих людей, які вам цікаві (поки самі тут). І не робіть потім трагедій, що вам бракує когось... (я попередив)
Я окончательно решил уйти отсюда. Убедился в том, что здесь мне не дают возможности свободно высказывать своё мнение. Я уже говорил - я всегда был свободным человеком. Сюда пришёл услышать мнение других и сказать своё. Моё мнение мне высказать не дают. Считаю своё присутствие здесь лишённым смысла. Ещё раз - желаю всем всего наилучшего. Скоро будет католическое рождество, затем - Новый год. Всех -поздравляю с наступающими праздниками! Добра Вам и счастья!
Форей, Ви навіть тут вмудрились наоффтопити, це у Вас звичний день? Тема ж є - "Мене тут не буде деякий час". І купа інших. І правила форуму. Пардон, Ви поводитесь як москаль.
Даремно Ви,Форей. В політичних гілках не може бути толерантного спілкування. Тим паче в історичних гілках. Не чекайте,що Вам будуть мило усміхатись і підтакувати,коли Ви стверджуєте,що совєцька влада була для нас благом. А російський імперіалізм -братньою допомогою. Це не означає,що треба ображатись і хлопати дверима. Це Ваше бачення і розуміння. Сприймайте й інше. Але особисто я радий Вашій появі на форумі. І шкодуватиму,якщо підете.
Пардон, если для Вас это не есть обычный день - удаляйте мои посты. Вы, на мой взгляд, используете удаление за оффтоп для постов тех людей, которым не можете достойно оппонировать. Вот для Вас это - обычное дело в любой день!