модератори, а чи не пора зробити нову тему: Разборкі чи, як хтось вже десь пропонував: "Вийдем поговорим?" це було моє особисте враження. і, хоча я не уточнила, яких саме постів, Ви, пане, прийняли це близько до серця (шапка загорілась?) і написали мені "Вы-то "юкро" или кто?" комент, який я при свому середньому зрості "недоганяю" (це як "на городі - бузина, а в Києїві - дядько") Бо я сприймаю суперечку, але не сварку
- ну конечно, я же русский и россиянин, т.е. поэткины "рашiв" без каких либо уточнений - это и про меня тоже. Впрочем, пани уже подтвердила, что в её посте смело можно было заменить "рашiв" на росiян. Шапка загорелась. И не только за себя - ну, уточните Вы, допустим, что как раз мои сообщения в частности - имели в виду, Ваше право. А вот остальных россиян оскорблять (по национальному признаку) я Вам права не даю Я и предложил Вам по кличкам украинцев пройтись, авось, и у Вас загорится что-нибудь... Лично, не вынося на форум. Вы - вынесли. Теперь модераторам предлагаете темы создавать...
Шановнi, може, досить? А потiм ще дивуються, чого з форуму йдуть... Та вже тi укр-рос. розбiрки, нє побоюсь етого слова, досталi. Якщо нема про що спiлкуватися, так, може, не треба й клавiатуру мучити? А то щоденний трафiк на форумi -- кiлькасот месаг, а зиску з того... Вибачайте, коли шо.
- вот сейчас договорим, и перестанем. Разговор с gvorn-ом не я начинал, но я закончил. Однако, я же не могу не отвечать дамам. Вы - должны понимать...
Лучший ответ дамам -- цветы и хороший танец . Тем более что темпераментных дам и вообще сложно переубедить -- и тем более, чем менее логична их позиция .
- это если от них чего-то нужно. - да-да, в этом направлении - в таких вопросах переубедить невозможно и меланхоличных мужчин, ибо логики в предубеждённости (в т.ч. национальной) нет по определению. Но реагировать imho надо.
Un.Known немає,Peri рідкісний гість...бачу й моя черга настала..... Всім па!Інколи буду навідуватись...але зізнаюсь ЛФ вже далеко не те,яким було коли я сюди вперше завітала..Чомусь мені так видається
В жодному разі! Хто ж тоді залишиться??? Нехай це інколи буде почастіше. Я також таке помітив. Я вже тут скоро, як 4 роки - від 24.11.2006 р.
Попрошу лінк в студію! Не пригадую, або не помітила, щоб мене тут хтось публічно ображав. А якщо якісь дописи залишились без уваги, то є кнопочка "Поскаржитись на поганий допис". Якщо комусь не подобаються мої модераторські дії - завжди можете поскаржитись адміністратору. А взагалі в політиці майже не буваю, вже писала чому. Ще якісь претензії? От задумалась - кого б з хлопців можна було б модератором в поліку дати.. Хм.. В голову не приходить ні одної адекватної кандидатури. Задумайтесь. Дивно, що самі запрошують зайти в політику пороздавати карточки, а потім ще й ображаються, що і їй перепало. І дивно, що по логіці вище висловлених порушення треба давати всім, крім щирих українців. Хочете перетворити форум на націоналістично-помішаний? Ну то давайте повиганяйте всіх москалів і інших гостей, забороніть писати російською, під час реєстрації перевіряйте паспорти і буде вам щастя сидіти втрьох і обхвалюватись навзаєм.
...Ви ж на нього (на ЛФ) не так давно завітали,еге ж? Тому не спішіть в ньому розчаровуватись.Всі позитивні/пор"ядні/послідовні/підтримуючі/підколююче-правильні форумляни))) тут завжди будуть,або сюди завжди повернуться- в це я щиро вірю...а решта не вартує Вашого покидання форуму-цей мій допис стосується не лише Поетки,а й усіх "хто надумав бути без нас"....
А я не збираюся йти з форуму.Вже давненько тут і він став мені рідним.Хтось йде, хтось приходе..все як у життіОдні люди не залишають про себе згадки і їх і не згадують..інші..як шарова блискавка,влетять, закрутять, розбурхать...і все...Мені дуже шкода,що Поетка так вирішила.Думаю ,що вона поспішила.не може бути весь час бути цікаво на форумі.Un.Known і Пері повернуться...та вони й не йдуть назавжди ніколи.В усіх бувають злети і падіння..так і форум.
До Вас? Жодних. Не сприймайте мій допис на свою адресу Не знав, що вона саме йде як посилання до модератора. При нагоді скористаюся, для особливо невгамовних... Це Ваша позиція. Коментувати не буду Може запросити когось нейтрального, з Скандинавії, Рюриковича. Вже один досвід в історії був А от це вже байки! І де це Ви таке вичитали? Але на шовіністично-мракобісний теж не хочеться З моєї сторони тема вичерпалася
Вже є. Олю, приходь. (подумки):"Страсті, однако..." Прологом - російський класик Чехов писав, зараз не пригадую де, щось на кшталт:"Хорошее воспитание не о том, чтобы не пролить соус на скатерть, а том, чтобы не заметить, как это сделали другие". Хто мене трохи знає - розуміє, до чого це. І відразу епілог - класик інтернету Анноун завжди каже, що життя - не тут. Навіщо перейматись якістю дискусій на форумах, набиратись негативу від окремо взятих бздур ітд? Насолоджуйтесь товариством приємних людей або шукайте його інде. Без потрясінь. Усім без виключення мої листопадові вітання!
І я з сумом теж таке усвідомлюю,настільки себе караю за таку залежність ,що не уявляєте.......... І без ЛФ зле і ЛФ теж вже як "кара" якась.Може й дехто через це проходив не знаю.Сила звички - страшна сила.БЛІН!!!!!!!!!! ---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:09 ---------- :gamer: Олю!Як мама?
Вашими молитвами. Хоча було і моторошно, і страшнувато інколи. Коли вам п’ять, ви думаєте, що батьки ніколи не помруть, коли двадцять - що до цього дуже далеко, так далеко, що це нереально. Коли двадцять вашій дитині, ви розумієте, що мами не буде через деякий час, готуєтесь до цього і цінуєте кожну хвилину з нею... Дякую усім, хто за нас згадав.