Відповідь: мене тут не буде деякий час Мене тут не буде деякий час... До понеділка. У чужій стороні не сильно розчитаєшся, та й графік там "щільний". Доброї всім кави!
Відповідь: мене тут не буде деякий час нехорошу я гілку започаткував.... повертайтеся, левандівко....
Відповідь: мене тут не буде деякий час А ти виступай із протествми, як Петрик П'яточкін: "це ж моя пісенька..."
Відповідь: мене тут не буде деякий час Левандівко, без Вас вранішніх постів не буде. Так що не довго там затримуйтеся! Щасливого повернення!
Відповідь: мене тут не буде деякий час Дякую!:o За пів години в путь-доріженьку. Відверто кажучи, не сподівався ТАКих ваших "па-па"... Прийдеться узурпувати ключ від компутерової кімнати (коли доїду до того Вроцлава ). До зустрічі! Не сваріться, бдлск.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Мене тут не буде деякий час. Який саме точніше - сказати важко. Сподіваюся, що форум буде прагнути до нових висот, і нові модератори на його вершині будуть тому сприяти. І сподіваюся, що буде як і в реалі "никто не забыт и ничто не забыто", і хтось принесе вдячну квіточку до обеліска тим безстроково забаненим, які сподвигли форум до змін на краще, заплативши за це власним форумським "життям". Дуже вдячна форуму за приємно проведений час на протязі останніх двох років, особливо гілочці поезій, яка дала мені можливість опублікувати свої вірші з нікому не демонстрованих зошитів "самвидав". Усім всього найкращого і побільше сонечка в житті!
Оппа http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=37423&postcount=1 маленькое рондо... Хто наступний? Запрошуємо панове ,запрошуємо....
Мене тут не буде деякий час. Який саме точніше - сказати важко. Сподіваюся, що форум буде прагнути до нових висот, і нові модератори на його вершині будуть тому сприяти. пише Фрезія. Рондо то музична форма ,по простому повернення до початку :ти написав в першому пості шо тебе не буде ,вона йде ,ти модер ...рондо... Эти горестные проводы ВИА"ДОБРЫ МОЛОДЦЫ " текст песни http://www.mus.nm.ru/albums/dob_mol1.htm Що знову жіноча рада в дії?
Відповідь: мене тут не буде деякий час взагалі-то: частково.... пан афтерстеп не зовсім ввічливо відповів олі.... простіше було перепросити... сподіваюся, що бан не надовго...
Відповідь: мене тут не буде деякий час Ого, це так до Олі?!?!?! Тільки його не забанили. Він лише червону картку дістав.