Згідний. Але особисті образи починаються згодом. Починається з образ нашої нації, нашої історії, нашої мови і возвеличення особистостей, на руках яких кров мільйонів нашого народу. Це не політика і цьому повинна бути дана відсіч. Все ж таки ми є якимось народом. Чи, по крайній мірі, хочемо ним бути.
А може ввести окремий бан на Салун для тих, хто не може саме на політичні теми спілкуватися спокійно? Але погодитесь, що і українці тут не відстають, і ображають і російську культуру, і мову та ін.
Ех, шановні,добре тут з вами,але мушу на кілька днів покинути інет і вас.Доходилася я до лівосторонньої пневмонії,кладуть мене в лікарню....Буду за вами сумувати
Я звичайно підтримую те, щоб не переносити політичні сварки в інші гілки, але звиняйте, те що Ви говорите - це страусяча позиція. Якщо є модератори, то хтось би мав модерувати і політичні теми. Сказане не означає, що це стосується саме Вас. Але чому, коли якась образа стосується прямо Вас, то бан тут як тут, а коли назвати всіх жінок Західної України кухарками, як дехто з товарісчей називає, то будь-ласка, мене це не стосується, хоч повіями називайте...
о, точно! але то треба в книгу скарг і пропозицій! що б тих товарищів, хто не вміє себе вести в пристойному товаристві, на фіг в баню.. перші два рази з виправним терміном, а потім довічно! я спочатку теж в теми політичні любила зайти, але деякі особі заважають там нормальним людям спілкуватися, і до речі, не тільки не українці... в нас теж є порядні свині...
Товарісч Ромко! Полегше... ********************** Бо образа конкретного юзера - порушення. А щоб заробити штраф образою третіх осіб - постаратися треба і хист. Навіяло: http://www.youtube.com/watch?v=vcl2WFQcGr8
А мені якось, за перепрошенням, до одного місця, як мене ображають і хто мене ображає. Я забуваю про це через 5 секунд. Мене більше обходить коли нас всіх ображають. Коли якесь чмо з Ліпєцка буде сміятися над нашими героями чи над нашою мовою. Невже це не більш важливо ніж те якого кольору трусики треба одягати перед статевим актом???
А я собі не дам в кашу наплювати і інших до цього закликаю. З Україною повинні бути тільки найкращі асоціації... Тому захищатиму усе гарне українське.
Не знаю. При колєї жию, але прибуття потягу/вагону скарг на конкретні дописи не видів. Будуть скарги - хтось з ними розбиратимецця. А на нєт - і судА нєт. (с) ---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ---------- а я, йолоп, знімаю, а не одягаю перед статевим актом... ---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ---------- Та ну... Арт на Вернісажі. ---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ---------- Точно! А ще, про миття рук після туалету. Нє? ---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=LcS5HR4w4Hg
Ясно, значить буде як завжди ---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ---------- Таварісч Нєвстранец, читати Ваші опуси мені в приват веселіше, ніж зайти на гілку Анекдоти на формумі. Пішітє ісчо
- комментарий к карме - это не приват. Любой может прочитать и оценить. Да, так вышло, что прежде, чем дойти до этой ветки я прочитал с начала ветку про литовский суд и по ходу отмечал самых злостных флудеров и персональщиков, поясняя, что не за "позицию", а именно за это. Вы были главным и непревзойдённым. Можете смело ставить себе лично в заслугу то, что ветку уже коллективными усилиями замусорили вконец. Причем, продолжаете здесь...
Дякую, дякую за особисту увагу. Правда писав я десь коменти 2-3 чи може у Вас в очах двоїться-троїться? P.S. А писати в коментарії - це як удари нижче пояса. Всі ніби бачать, але людина напряму відповідь дати не може. Тільки переходити в приват.
- точнее, 9. Из них только первый - примерно по теме, ещё два - оффтоп и шесть - флуд и персональщина. что там у Вас ниже пояса заболело? Поприседайте. Ответ Вы можете дать адекватный (тоже написать что-нибудь в комментарий к "неодобрямсу", для этого надо не палец использовать, а "терези" в левом углу) или асимметричный - принять к сведению и перестать флудить