мене тут не буде деякий час

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем duncan, 13 лют 2007.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Згідний. Але особисті образи починаються згодом. Починається з образ нашої нації, нашої історії, нашої мови і возвеличення особистостей, на руках яких кров мільйонів нашого народу. Це не політика і цьому повинна бути дана відсіч. Все ж таки ми є якимось народом. Чи, по крайній мірі, хочемо ним бути.

• Подобається Подобається x 7
  2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А може ввести окремий бан на Салун для тих, хто не може саме на політичні теми спілкуватися спокійно?

Але погодитесь, що і українці тут не відстають, і ображають і російську культуру, і мову та ін.

• Подобається Подобається x 3
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ех, шановні,добре тут з вами,але мушу на кілька днів покинути інет і вас.Доходилася я до лівосторонньої пневмонії,кладуть мене в лікарню....Буду за вами сумувати:sad:

• Подобається Подобається x 20
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

:sad: Ех, Наталко,ти вже лікуйся там серйозно, пневмонія то не жарти.Шкода...

• Подобається Подобається x 10
  5. gvorn

gvorn Well-Known Member

Я звичайно підтримую те, щоб не переносити політичні сварки в інші гілки, але звиняйте, те що Ви говорите - це страусяча позиція. Якщо є модератори, то хтось би мав модерувати і політичні теми. Сказане не означає, що це стосується саме Вас. Але чому, коли якась образа стосується прямо Вас, то бан тут як тут, а коли назвати всіх жінок Західної України кухарками, як дехто з товарісчей називає, то будь-ласка, мене це не стосується, хоч повіями називайте...:bad:

• Подобається Подобається x 5
  6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Іспанка, а як же мафія? :)
    Поправляй здоров'ячко, то головне.

• Подобається Подобається x 6
  7. Кохана

Кохана LuBimaya

о, точно! але то треба в книгу скарг і пропозицій! що б тих товарищів, хто не вміє себе вести в пристойному товаристві, на фіг в баню.. перші два рази з виправним терміном, а потім довічно!
    я спочатку теж в теми політичні любила зайти, але деякі особі заважають там нормальним людям спілкуватися, і до речі, не тільки не українці... в нас теж є порядні свині...

• Подобається Подобається x 5
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Товарісч Ромко! Полегше...
    Бо образа конкретного юзера - порушення. А щоб заробити штраф образою третіх осіб - постаратися треба і хист.

Навіяло:
    http://www.youtube.com/watch?v=vcl2WFQcGr8

• Подобається Подобається x 8
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Але знову ж таки:

• Подобається Подобається x 1
  10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А мені якось, за перепрошенням, до одного місця, як мене ображають і хто мене ображає. Я забуваю про це через 5 секунд. Мене більше обходить коли нас всіх ображають. Коли якесь чмо з Ліпєцка буде сміятися над нашими героями чи над нашою мовою.
    Невже це не більш важливо ніж те якого кольору трусики треба одягати перед статевим актом???

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

А я собі не дам в кашу наплювати і інших до цього закликаю. З Україною повинні бути тільки найкращі асоціації... Тому захищатиму усе гарне українське.

12. gvorn

gvorn Well-Known Member

Так там і образ користувачів теж вагон і потяг набереться. Але

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Думаєте в Левандівки хата з краю?

Може в правила зміни внести - заборонити образу націй?

• Подобається Подобається x 2
  14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А там вас ніхто не чекає з разпразтятими аб’ятьями!!!

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не знаю. При колєї жию, але прибуття потягу/вагону скарг на конкретні дописи не видів.
    Будуть скарги - хтось з ними розбиратимецця.
    А на нєт - і судА нєт. (с)

---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ----------

---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

Та ну...
    Арт на Вернісажі. ;)

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ----------

Точно! А ще, про миття рук після туалету.
    Нє?

---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=LcS5HR4w4Hg

• Подобається Подобається x 6
  16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Шпагу здавати?

Бачу Барон таки теж любив Львів :)

17. gvorn

gvorn Well-Known Member

Ясно, значить буде як завжди

---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ----------

Таварісч Нєвстранец, читати Ваші опуси мені в приват веселіше, ніж зайти на гілку Анекдоти на формумі. Пішітє ісчо :haha:

18. - комментарий к карме - это не приват. Любой может прочитать и оценить. Да, так вышло, что прежде, чем дойти до этой ветки я прочитал с начала ветку про литовский суд и по ходу отмечал самых злостных флудеров и персональщиков, поясняя, что не за "позицию", а именно за это. Вы были главным и непревзойдённым. Можете смело ставить себе лично в заслугу то, что ветку уже коллективными усилиями замусорили вконец. Причем, продолжаете здесь...

19. gvorn

gvorn Well-Known Member

20. -

а де твій аватар? :)