а, так от куди йде відтік мізків з ЛФ! а я думала там дівочі посиденьки часом тільки від читання тих постів складається враження, ніби в г вступив
Там пес щось писав? ---------- Додано в 20:14 ---------- Попередній допис був написаний в 20:13 ---------- та було би добре...
Повернеться,повернеться,він як бетмен ....щезає,потім з"являється,певне в тому Нью-Йорку все так запущено,що має повно роботи.
Так хотілося б вірити, що він повернеться. Завжди було цікаво читати його дописи і спілкуватись з ним. Але ще один факт. Мені стидно, страшенно стидно що якийсь пархатий москалюга напав на Патрика і нікому не прийшло до голови вступитися за чудового форумчанина, за львівянина, який був змушений покинути ЛЬВІВСЬКИЙ форум через москальського шовинюгу. Куди ми котимся, пані і панове? Коли ми навчимося захищати себе? Хотів би звернутися до модераторів. Ви не є українці? Якщо так, то вас не болить те все що та москальська смердота робить на гілках ЛФ??? Вас не стосуються ті образи з якими представники споконвічних ворогів нашої нації накидаються на нас? Тут вже не йдеться про рейтинг форуму, хоч і це, я розумію, є важливо. Тут йдеться про те чи ми можемо встати з колін і показати, що ми є народ.
Відповім за себе. Я - українка, але мені гидко від того, як ви всі без виключення спілкуєтесь в політичних темах. Ображаєте себе навзаєм, що одна сторона, що друга. Мало того, виносите свою політику в інші теми, навіть ось в оцю. Через що мусять страждати інші, які не повинні читати такі образи. Це просто неприємно, навіть якщо вони стосуються інших людей. Найбезглуздіша відмазка, яку мені доводиться чути у відповідь на порушення "А що, він не заслужив?". А мені чесно кажучи пофіг, бо політику маю десь. Якщо не маєте аргументів по темі, то мовчіть, а не ображайте і не принижуйте навзаєм! Тому от майже і не заходжу в ті теми, щоб не нервуватись і не послати вас всіх нафіг в баню на віки вічні. Амінь.
Як на ДП майтечки продавати і слінги вязати?... Аднако.... ---------- Додано в 01:16 ---------- Попередній допис був написаний в 01:14 ---------- Маєш рацію,Іра... Не обовязково опускатись до особистих образ. Навіть в політичних гілках. А Патріка таки шкода...