новолуння... ну, а чи не засісти нам, хто залишився у Форумному застіллі? (почуваюсь як у "єврейській грі" )
Ну!!!! а тобі ,шо бракує? Ви,що всі тойво.....:off::moskali::confused::confused::confused: ---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ---------- Я на вас зла,куди мене одненьку покидаєте,точніше на кого, на рашів?
Рідко почала я сюди заглядати. Вже чуюся радше гостею, але сумно, що все менше і менше тих, кого зналося, читалося і заради кого заглядалося на ЛФ частіше... Щось захандрили товріщі-форумляни, ніпарядак...Полковника на вас нєту!
Так як всі мої друзі звідси пішли то я теж йду в добровільний екзиль на ДП. Можливо колись сюди вернусь якщо атмосфера стане кращою. Всім всього доброго (москалів і адміністрацію не маю на увазі).
Маєш рацю,Олю...виходу ніде нема... І,на відміну від Настінки,що живе в реальному світі,я на 90% тут...у віртуальному... Ліс...думки...і тут...можливість щось ляпнути...форумний глюк...та й не лише форумний... Глюк по життю...ні за мною...ні переді мною... Я не виправдовуюсь...просто останній рік...я на ізнос...приступи...коли Зоряна корчиться з болю...і тримаю...після того сам корчусь....і довго відходжу.... Вчора був якийсь апогей...БОЛЮ.... І неможливість зосередитись...і постійна гризота...де заробити тих пару гривень...при неможливості зосередитись...і відійти від неї... А топамакс закінчується...а памперсів майже нема...а рисполепт на ісході... А для того,щоб заробити,треба нагонитись...то єдине,що вмію...і що вдається ще...тепер не вдається...бо неможливо відійти...і зосередитись...мозґи від болю і напруги сплавились Замкнуте коло...тупик... Таки не музИк Згадав один тест,що я приніс на ЛФ... Видно повна самотність для мене страшніша від того пекла,в якім живу... Так що наразі є....хоч вЕршика закину часом... А що подумають...та пофік,відверто кажучи...
Во-во!!!!!! Десь в одному пості прочитала: "Мені всерівно,що ви про мене подумаєте,оскільки я про вас не думаю....." Молодець,що повернувся.... А ми сьогодні бачились ,ти до мене в гості заходив,хотів поговорити, а тут не жданно,не гадано вся моя дорога родина зійшлась і стільки тотих хомо......і я тебе заховала в себе на кухні.........(точніше це був сон..) бачиш ,як ти на людей впливаєш.....Такщо нікуди не щезай Лф твій світ ,ну і мій також ( в певному сенсі)........ Будемо ховатись один за одного,таке життя
То польський вислів. Кажеться в мінуту великого душевного потрясіння. Російського відповідника не пригадую... ---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:00 ---------- Колись казали,жи в паньстві навіть пукнути дозволялось. За столом. І то не було моветоном....
Так видно, що вони одні тут і лишаться. Ось вже і Борис заходить вряди-годи, інші лишають форум. Сумно. А щоб з тими рашами розмовляти - цеж треба опускатися до їхнього рівня. Не кожному це вдається. Та й бридко робиться після такої "розмови". Відразу в душ хочеться йти щоб відмитися від їхнього бруду.