Всем пока! За оффтоп получил красную карточку, ограничили в правах... в каких, так и не понял, писать вроде можно... но уже достала по жизни ситуация, когда желающих ограничивать мои права уже больше чем самих прав, и надо всё время оглядываться. Появлюсь когда кончится срок, а именно через месяц. Писать легче когда над тобой ничего не весит. Если что пишите в личку она всё равно прейдёт на мыло.
Ravin...через якусь карточку........та ну,шо ви перестаньте, я теж і жовту і червону мала.....але то не привід....ЧЕСНО!!!!
А в мене вже колода. Тю, Равіне, я тільки Вас дочекалась, а Ви вже несете свій шарм кудись в інші місця...
Якщо щось неясно - можна питати в модераторів. Звісно, якщо є бажання вияснити справу.. Перенесла щойно понад 200 оффтопних дописів з теми про Сталіна. Якщо всі оффтопщики підуть з форуму за карточки, то в політичних темах нікого не залишиться
Мене тут не буде деякий час-може,кілька днів...може,тиждень...Може,більше...Матиму час-забіжу сюди,на ЛФ,на пару хвилин.Роботи купа,суцільні катастрофи,сплю по три години.Мене тут не буде деякий час.Дякую за увагу
Равіне, заспокійтеся. Це ще одне підтвердження, що "дєло Сталіна жівьот і крєпнєт". Включаючи ЛФ. Так би мовити сталінізм в дії. Кожна ваша думка,кожний ваш допис повинен сподобатися модератору і отримати його одобрямс. Невже ви так відвикли від життя в СССР?
Дякую всім за хорошу компанію. тут друзів я таки добрих не знайшла. мабуть не цікава людина була. було приємно з вами спілкуватись. ви чудові всі люди! бажаю вам успіхів у всьому. ваша настінка. прощайте
nastinka, головне щоб в реалі були друзі. та і просто хороша компанія, це не так вже й погано якщо Ви підете, я точно буду сумувати за вашими фотками. не впадайтке в осінню депресію, адже у вас там тепло, нє? а я вже по ранках паморозь з машини зішкрябую бр-р-р
пішла............ ---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ---------- Шкода ...фотки гарні виставляла. ---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ---------- Підтримую Солоху.....
фотки ви можете переглянути в мене на сторінці на фейсі. це єдина мережа де я є взагалі тепер. та й чесно. я більше не живу в інтернеті. реальне життя мені більше сподобалось. хочу нового. моя майбутня професія моє життя. пишусь як Anastasiia Grymak заходьте в гості! друзі дійсно потрібні в реальному житті. і вони у мене є. тому вільний час я витрачатиму на них. а не на форум. все це останній пост.
Переглянув останні свої пости... Одне нявкання і шмарклі... А сміятись...просто немає сил. Навіть усміхатись. Я дуже вдячний всім,хто мене підтримував і підтримує...але треба ставити крапку... Я вже не раз поривався...і вертався...тому й не загадую..."Ніколи не кажи ніколи"...то,радше багатокрапка...але наразі треба йти... Дуже втомився...біль...пустка...відчай...Пробачте...
Ромку, і ти???? Передихни...і повертайся.Ми тебе дуже любимо і будемо сумувати ...Без тебе ЛФ багато втратить.
Скоро всі добрі люди поросходяться.....залишуться тільки новоспечені придурки. ЛФ перетвориться на один суцільний "СПАМ"...і буде нам щастя........ Ромко...а ти даремно так...тебе тут дійсно люблять і поважають і проти твого жалю ніхто нічого немав,всі розуміють ,ба навіть підтримують...... а ти? Розумію..дістало,розумію втомився..... а вихід?ЛФ не вихід однозначно,але якась малцюпусінька частиночка,віддушина.....ну,ти знаєш,так,що повертайсябо дійсно : ---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ---------- ---------- Додано в 19:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ---------- Ось саме зараз сиджу на ЛФ ...нікого немає,до кого вже звикла...ну насправді нікого, в дану секунду, і так хочеться піти...може в тебе Ромко такий самий настрій,нікого поруч не було,бодай навіть тут (от як зараз нікого знайомого взагалі) отже я теж йду....прийду коли всі добрі люди повернуться, або принаймні виспляться,не знаю,що в кого....але сьогодні якийсь нонсенс.Чесно.