мене тут не буде деякий час

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем duncan, 13 лют 2007.

1. Ravin

Ravin Well-Known Member

Всем пока! За оффтоп получил красную карточку, ограничили в правах... в каких, так и не понял, писать вроде можно... но уже достала по жизни ситуация, когда желающих ограничивать мои права уже больше чем самих прав, и надо всё время оглядываться.
    Появлюсь когда кончится срок, а именно через месяц. Писать легче когда над тобой ничего не весит.
    Если что пишите в личку она всё равно прейдёт на мыло.
    ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ravin...через якусь карточкуо_О........та ну,шо ви перестаньте, я теж і жовту і червону мала.....але то не привід....ЧЕСНО!!!!

• Подобається Подобається x 3
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А в мене вже колода. :)

Тю, Равіне, я тільки Вас дочекалась, а Ви вже несете свій шарм кудись в інші місця...

• Подобається Подобається x 5
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо щось неясно - можна питати в модераторів. Звісно, якщо є бажання вияснити справу..
    Перенесла щойно понад 200 оффтопних дописів з теми про Сталіна. Якщо всі оффтопщики підуть з форуму за карточки, то в політичних темах нікого не залишиться :)))

5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Забрала всі дописи, залишився Сталін один. Сумує...

6. poetka

:haha::haha:.........:good:

7. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Мене тут не буде деякий час-може,кілька днів...може,тиждень...Може,більше...Матиму час-забіжу сюди,на ЛФ,на пару хвилин.Роботи купа,суцільні катастрофи,сплю по три години.Мене тут не буде деякий час.Дякую за увагу:)

• Подобається Подобається x 9
  8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Равіне, заспокійтеся. Це ще одне підтвердження, що "дєло Сталіна жівьот і крєпнєт". Включаючи ЛФ. Так би мовити сталінізм в дії.
    Кожна ваша думка,кожний ваш допис повинен сподобатися модератору і отримати його одобрямс.
    Невже ви так відвикли від життя в СССР?

• Подобається Подобається x 4
  9. nastinka

nastinka відсутня

Дякую всім за хорошу компанію. тут друзів я таки добрих не знайшла. мабуть не цікава людина була.
    було приємно з вами спілкуватись.
    ви чудові всі люди!
    бажаю вам успіхів у всьому.
    ваша настінка.
    прощайте

• Подобається Подобається x 10
  10. poetka

о_Оо_Оо_О.......

11. Peri

Peri Well-Known Member

Настінка,що це сталося?:sad:Мо вас хто образив?Не поспішайте!:)Не йдіть!

• Подобається Подобається x 6
  12. nastinka, головне щоб в реалі були друзі. та і просто хороша компанія, це не так вже й погано ;) якщо Ви підете, я точно буду сумувати за вашими фотками. не впадайтке в осінню депресію, адже у вас там тепло, нє? :give_rose: а я вже по ранках паморозь з машини зішкрябую бр-р-р

13. poetka

пішла:sad:............

---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ----------

Шкода ...фотки гарні виставляла.

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:31 ----------

Підтримую Солоху.....:good:

• Подобається Подобається x 9
  14. nastinka

nastinka відсутня

фотки ви можете переглянути в мене на сторінці на фейсі. це єдина мережа де я є взагалі тепер. та й чесно. я більше не живу в інтернеті. реальне життя мені більше сподобалось. хочу нового.
    моя майбутня професія моє життя.
    пишусь як
    Anastasiia Grymak
    заходьте в гості!
    друзі дійсно потрібні в реальному житті. і вони у мене є. тому вільний час я витрачатиму на них. а не на форум. :) все це останній пост.

• Подобається Подобається x 19
  15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ех.шкода...Я так і не познайомилась з нею в реалі..

• Подобається Подобається x 4
  16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Переглянув останні свої пости... Одне нявкання і шмарклі... А сміятись...просто немає сил. Навіть усміхатись. Я дуже вдячний всім,хто мене підтримував і підтримує...але треба ставити крапку... Я вже не раз поривався...і вертався...тому й не загадую..."Ніколи не кажи ніколи"...то,радше багатокрапка...але наразі треба йти... Дуже втомився...біль...пустка...відчай...Пробачте...

• Подобається Подобається x 11
  17. Svjato

Svjato Well-Known Member

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ромку, і ти????
    Передихни...і повертайся.Ми тебе дуже любимо і будемо сумувати ...Без тебе ЛФ багато втратить.

• Подобається Подобається x 16
  19. poetka

Скоро всі добрі люди поросходяться.....залишуться тільки новоспечені придурки.
    ЛФ перетвориться на один суцільний "СПАМ"...і буде нам щастя........:sad:
    Ромко...а ти даремно так...тебе тут дійсно люблять і поважають і проти твого жалю ніхто нічого немав,всі розуміють ,ба навіть підтримують...... а ти?
    Розумію..дістало,розумію втомився..... а вихід?ЛФ не вихід однозначно,але якась малцюпусінька частиночка,віддушина.....ну,ти знаєш,так,що повертайсябо дійсно :

---------- Додано в 19:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ----------

---------- Додано в 19:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ----------

Ось саме зараз сиджу на ЛФ ...нікого немає,до кого вже звикла...ну насправді нікого, в дану секунду, і так хочеться піти...може в тебе Ромко такий самий настрій,нікого поруч не було,бодай навіть тут (от як зараз нікого знайомого взагалі) отже я теж йду....прийду коли всі добрі люди повернуться, або принаймні виспляться,не знаю,що в кого....але сьогодні якийсь нонсенс.Чесно.:sad:

• Подобається Подобається x 12
  20. Svjato

Svjato Well-Known Member

:morning1:

а де твій аватар? :)