Мене знову тут не буде(((( Їду на море)))))):dancer::dance2: От вже речі збираю, "сиджу на чумуйданах" До зустрічі!!!! Аааа! В мене почнеться ломка за ЛФ!!!!
Знову їду, шкода, звісно, але цього разу не у Львів! А на наш російський південь! Сильно тут росіян не ображайте без мене!
Опс, народ, чо ви стільки часу там робите. Я вже своїх звозив, привіз назад і сам навіть приїхав. Там спека неможлива. Море (вода) було 31*С. Об'їздив весь південний берег Криму У ЛЬвові таки краще(маю на увазі меньш спекотніше )
Мене не буде до середи 6 вересня. Їду на село фотографувати весілля, поправини, поправини поправин і т.д.
Ага. Весілля на 160 людей + ще купа гостей, які будуть приходити в інші дні, бо на всіх на перший день забракло місця в сільському ресторанчику
в моєї одногрупниці було весілля на 360 чоловік , добре, що я не мала щастя на ньому побувати...Була колись на весіллі 250, то така масовка, що здуріти можна, добре ще коли хоч 3-5 людей з того всього натовпу знаєш...
Кхе, кхе, 6 років тому до ЄС приєдналося декілька нормальних країн, де і самогончик на шишках і поправіни
А в мого одногрунка було й на 500 (чи десь коло цього)!!! В Закарпатті. Найцікавіше, що менш ніж за місяць він розлучився
Та...вони сі віртуозно матюганят...тоті бальонокопальники... Але,шоби спеціяльно їхати в Київ...вживу слухати тото...ніґди того не зрозумію