Locke, Ви не праві! Я до тепер пам"ятаю тему про дзвони на Сихові. Мене, між іншим, цікавить чим все закінчилось, але не можу знайти тої теми. Тому не грайте кіна, а продовжуйте писати щось.
Опять жалко Пана терриблю. Ушёл, в очередной раз, хлопнув дверью. Теперь не понравилась ему цифра 2755. Ну, что тут подсказать? Это арифметика, шановный. И такая цифра есть. Когда осознаете - повертайтесь. Кто ещё соберётся, кроме Вас, меня в дупу целовать? Возвращайся, пративный!
"Мене тут не буде деякий час". Ремонт на двох поверхах офісної будівлі. Локальний. Переїжджаємо з колегою до сусідньої кімнати - до нашого ж колеги. Під шумок встиг винести осцилограф, UPS, вогнегасник (возитиму в багажнику), дві тумбочки (поставлю в коморі). Ще би принтер спіонерити - зовсім буде добре. Все числиться за нашою колишньою фірмою, тому маю повне право. Потім "чуття" мені трохи зрадило - під"їхав задом до під"їзду, щоби колега завантажив свої "трофеї" - і тут охоронець вискочив. От зараза! Відкладемо до завтра. Кажуть будівельники, що у найближчі два дні не працюватимуть сортири, доведеться бігати до Ботанічного саду, в кущі. А куди подівся Читатель? На з"їздах до лісових доріг в Обухівського району висить реклама - "Біотуалети. Продаж, встановлення, прокат". Явно фірма Читателя. Тільки навіщо пропонувати прокат біотуалетів в лісі - не можу зрозуміти.
Кар! Кар! Вже переїхав. Днями буде кодло вантажників - виметемо всі залишки. Ідіотський стіл - кутовий з вирізом у вигляді дуги. Монітор (CRT 17" - звик до нього, міняти не хочу!) - довелося зсунути вбік. Фіг його знає, як за таким столом сидіти, щоби лікті на столі були.
Тяжёлое наследие социализма. А, помнится, писали, что только у СССР тырили, а с обретением Незалежности - перестали.
Я ненадовго прощаюсь! Їду на тиждень на практику в Славське! От зараз виїжджатиму з дому. Поїзд до Львова на 3.23. Сумуватиму за вами !
Ой-ой-ой. які тут моралісти позбиралися! Відповідь отут: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=672790&postcount=4323
Ше нині побуду, а вже від завтра маю троха роботи..... ---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ---------- Але ж так приємноДякую,Цьомкаю...
Ребята, приятно было с вами общаться. Но, я лучше в жизни с тем, о чем пишу поработаю...долги собирать пора. Удачи! Привет всему Львовскому форуму, в особенности тем, у кого я не вызывал напряга. :girl_bye: "Ветер Перемен