Назва теми говорить сама за себе Через годину їду до Львова Надіюсь з деякими форумлянами там зустрінусь, а з ким не вдастся почуємось тут 3-го червня
Не буду завтра и понедельник, все-таки принял решение чухать стопом на Одессу, дожился Так что отпишусь может опосля суда в понедельник или во вторник, так что удачи вам и мне того же, она понадобится___
Втома - не перешкода не "розмовляти" з нами .Пиши,відписуй,як там справи,ми з тобою,принаймні я дуже хочу ,шоб стало вам легше.:smile: ---------- Додано в 10:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:12 ---------- А нам як треба,ви собі навіть не уявляєте ,ті всі соплі прогріти,бо Львівська погода,одна катастрофа...жахливий Львівський клімат,просто одна сирість -сауна.
Покидаю форум. Можливо що лише на деякий час, а може і назовсім. Просто втомився. Сперечатися і мудрувати не маю сил і бажання. Хвалитися немає чим та й то і не гарно. Жалітися на свої проблеми теж не люблю і ніколи цього не робив. Флудити і офтопити - тим більше. Можливо пройде деякий час і повернуся. Хоча.... Моєї відсутності і так ніхто не помітить, як і не помічали раніше, коли в силу вагомих причин по два-три місяці не мав змоги писати на форумі. Але це вважаю цілком нормальним. Тут склалася своя компанія, більшість знаються і товаришують в реалі. Всім па-па! До зустрічі (можливо).
Та якось моєї також не помічають, але я час від часу нагадую про себе на двох форумах... чого і Вам бажаю, пропадати недовго.Напевно у всіх є якась причина і мотивація ,бути чи не бути,БУТИ...
Ви помиляєтесь...... Ваші оптимістичні дописи,надихали,у вас певне зараз важкі часи,але то не привід покидати форум,на форумі є багато хороших людей,навіть коли вам здається,що вас не помічають,вас все ж таки помічають(принаймні я). Мені теж здавалось,що мене не помічають,але тут стільки народу, а я ж не королева....я просто пишу і все, того для мене достатньо,достатньо висловитиь і достатньо дочитуватись до гарних думок інших, і хай собі не помічають(хто захоче той помітить) а що насправді потрібно? Помічають,не помічають- то все тафтологія,пишіть,сумуємо....