А я - буду. Бо нервую. Вже взнав, коли у сина екзамени, і то привід похвилюватись... Ну і, поки хвилююсь, додрукую пару десятків ескізів до проекту...
Та вже прелетіла.....Була м вчора в Ужгороді. Місто чесно нефайне,брудне.просто фе!!!!!! Мови ураїнської майже не чути,російська змішана з румунсько-мадярсько і ще не зрозуміло якою мовами.
Боюсь що гірше - в запої! Бо здається, ще вчора його амністували. Не показується. Шкода хлопа - все-таки львівянин. Як не крутіть. І якось ніколи на нього нема зла - щоб він не писав.
А,може пішов з малим на боєвую тєхніку дивитисі? Новєйшіє образци,кажут на Красній площі показуют - послєдніє достіженія совєцкой воєнной мислі... І ше ніпобєдімая і лєгєндарная буде марширувала... Малі то люблят.... А Полковник,може де,нахаляву соточку з пивом скористає....там ветерани но трохи старші за нього(фтелєвізорі в обід показували).Файно сі зберегли,видно,жи Путін дбає...
То, Ромку, мабуть такі самі ветерани, як в тому анекдоті про нєізвєстного матроса Рабіновича, памятник якому побудували в Одесі. Питають, а що, Рабіновіч був нєізвєсним матросом? Відповідають - нєт, нєізвєстно біл лі он матросом.
"Я устал, я ухожу" (с) Сильно не буяньте поки мене не буде. П.С. З Адміралом в бані буде спокійніше (збіг обставин, нє?)
А чи не буде йому сумно там без військової компанії ? Хоча, як сказав проФФесор - "двое пернатых в одной берлоге не уживутся".