У меня всё одно за другое цепляется и так можно далеко отследить назад...Где ошибся.где не там свернул...Ох,да ну это к бису,так и крышей подвинуться недолго.Разбередили...Добрых снов всем,мне в 7.00 вставать уже
Мене теж не буде,і я також сумуватиму!!! Скажу лише,що в силу певних обставин ось це : "Місто:Львів" може найблищим часом змінитися!І навіть не знаю,як реагувати чи
Ну от,змінилося...переїхала. Як там не крути здоров'я важливіше,бо коли хочеш допомогти а тобі ще й нерви псують...то ну його!
Перевод: "Предки везут меня на дачу. Если честно, то я не хочу. Но отказыватья бесполезно. Всё-равно отвезут меня на дачу!"
Ще не заходячи в гілку подумалось, що певне Рибка на дачу їде, а Полковник підколювати буде. Захожу, читаю...як знала
А Полковник до Рибки не равнооодуушнииий у нас ось вже з самого рання біля ДК духовий грає.Скоро підуть демонструючі.
Я вже звикла. ---------- Додано в 10:01 ---------- Попередній допис був написаний в 10:00 ---------- Ну а куди ж мені іще їхати? Ну а що ж Полковнику іще робити?
А у нас у самому центрі Львова в Ратуші джаз-фест ,всього 3 дні , сьогодні останній день, а я не пішла,шкода....скнидію.