Відповідь: мене тут не буде деякий час Прослезился! Ладно, Капитан, всё будет пучком! Сказали же, что будете наведоваться! Значит, как говорит мой сын (2,5 года) "Пока, исё всетимся!" П.С. Лично мне Вас будет не хватать!
Відповідь: мене тут не буде деякий час З власного досвіду можу сказати таке, що часом просто перенасичення приходить. А часом і залежність... Я вже навчилася відходити від форуму на кілька днів, або й місяців і не сумувати за ним. Просто відпочити, аби потому з новими думками вернутися на форум. І ще й усвідомити, як багато я у себе відібрала, коли сюди не з'являлася. Це дуже корисна профілактика, якщо надовго не затягується.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Мені також хочеться чухнути звідси, хоча на відміну від випадку з капітаном, тут багато хто зрадіє, нє? Всіх благ!
Відповідь: мене тут не буде деякий час капітан був найпопулярнішою людиною на форумі... зле... що пішов...
Відповідь: мене тут не буде деякий час Це все Пупер винен, він гілку відкрив .... До речі, про рейтинги http://forum.lvivport.com/misc.php?do=topposters
Відповідь: мене тут не буде деякий час Капітане, Ви там трохи відпочиньте і того.... не видумуйте! Вертайтеся!
Відповідь: мене тут не буде деякий час А де подівся пан Петро з Австралії? Він же ж Педро, він ж Сальватор.
Відповідь: мене тут не буде деякий час палковніку вірити — себе не поважати... краще спитати у самого педро...