Завтра дуже велике свято - Благовіщення!Хочеться зранку піти до Церкви.До речі,завтра о 9.30 святкова відправа на високому замку біля каплички Матінки Божої.Тільки не знаю чи при любій погоді(сподіваюся,що таки при любій).Тож потрібно відпочити йти.
Я тільки троха, бо бігаю по знайомих і дожовую пасочку Тільки одним оком заглядаю на форум чи ніхто не хуліганить От як вже вернусь до Польщі, то багато настрочу. А зараз ще й стільки думок, емоцій, що сказати нема що
Дехто буде вважати мене неправим. Але я змушений попрощатись. ЛФ для мене став рідним домом... Вдячний всім,хто підтримував мене й мою дитину. Доки житиму,молитимусь за ВАС. Але я засидівся.... Причина тут. Не хочу виглядати у Ваших очах отаким. Не згадуйте лихом.
Романе. Я фізіономіст слабонький, але ваше лице явно випромінює стриманість і впевненість. Ви ж не гімназистка...
Не знаю...Зірвався щось... Дуже велика напруга весь час...особливо останній рік... Лікарі,коли хочуть щось сказати відверто про малу...просять дружину почекати за дверима...ріжуть правду-матку....вважають мене сильним...а я просто здаю...носити маску стає важко... Розумію,що і оцей...Ярик в чомусь має рацію...зі сторони видніше... Неприємно... Колись таким не був...
Ромко,это не причина...Это повод...Вы просто устали...Я Вас очень понимаю...Забота о Зорянке выматывает вас,это естественно.Отдохните(если это вообще возможно в Ваших обстоятельствах) и возвращайтесь.А на эту "причину" плюньте. Бог ему судья. И не дай Бог ему таких испытаний ,посмотрел бы я , как он тогда заныл.Плюньте Вы на него
Спазмануло...часом буває...особливо після перенапруги....та й протік шифер.... Мені більш нема куди дітись... хіба що... От...нещодавно вийшов з хати...біль дикий...ноги десь несуть..глянь...а я вже отут... Посидів трохи...і вернувся.... Але болить.... ---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ---------- Як оголений нерв...
Я Вам уже писал. Повторюсь. - перестаньте пить более 2-х чашек кофе в день; - выкуривайте не более одной пачки сигарет в день; - определитесь с тем, с чем надобно определиться. Под крестик себя и семью загоняете? Думаете, что это правильный выход?
Ромко, не сумуйте. Можем сходити в кіно разом. На нічний сеанс. А якщо серйозно, не слухайте поверхневих людей. Дуже легко судити тому, хто сам в житті нічого не пережив.
Кожен переживає різні ситуації по - своєму. Але я не про то говорила. А про то, що часто хтось вважає себе самим мудрим і спішить давати оцінки іншим людям. Хоч їх про то ніхто не просить. "Не лізьте своїми брудними руками в чужі душі". Не подумайте, я не Вас маю на увазі. Просто не люблю поспішних висновків і оцінок. А більше за все не люблю осудження.