тааак... без цього нікуди... "-... когда я вернусь, пусть будет 6 часов! -6 вечера или 6 утра? -6 дня..." http://www.youtube.com/watch?v=rUPX3wXEBZU
Мене напевне,теж не буде,через інтернет(шось так глючить,шо сил нема,повзе як черепаха)завтра дзвоню,до іншого провайдера,хай прийдуть підключать................ Вже дістало
....хотіла піти "по-англійськи"....але...не змогла....мене тут не буде....поправді,не знаю скільки,але довго-дуже довго....ми переїждаєм,а комп"ютер залишається....як тільки прискладаємо трошки грошиків,куплю собі ноутбук,підключу і-нет,і знову буду з вами-це зараз моя найбільша мрія....дякую всім на ЛФ за незабутніх 1р.,3міс.і 2 дні.....прощавайте....сподіваюсь,що неназавжди......
Взаємно дякуємо за товариство! Щасливо! П.С. Може залишите хоч якісь контакти в приват? Дам Вам знати, коли будемо збиратись на форумівку, може зустрінемось?
IRUSKA*8, так шкода(Дуже звикли...ну нічого, будемо сподіватися накраще.бажаю збільшення прибутків, щоб скоріше купили ноут.Не прощайтеся, а кажіть "До побачення"!
Іруся, гарного новосілля і життя у новій оселі і швидкого повернення!!!:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
ну... ну що Ви оце видумуете? я тут ось тільки повертатись зібрався, а Ви ідете... хіба ж так можна?..
Ну все, валізки спаковані, через годину їдем до Львова. Всім спокійних та радісних Великодніх Св'ят! Почуємось в середині квітня