мене тут не буде деякий час

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем duncan, 13 лют 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тарас,стався до того з гумором...
    Такого раритета,Як Прораб я не бачив навіть на Одеському форумі..
    Тре троха і потішитись..
    Не йди...

• Подобається Подобається x 12
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Тарас....Ви що?через москальську наглість йти з рідного Львівського форуму..Ви собі трішки заспокойеся і ми Вас чекаємо:)

• Подобається Подобається x 10
  3. vkoc

vkoc Well-Known Member

Не в обиду будет сказано, но как-то серовато у вас... Будьте здоровы, львовяне!:girl_in_love:

4. Полковник

Полковник миється в бані

Интересно получается.
    Паны обиделись на Прораба (не понятно за что) и убежали с форума.
    По "многочисленным просьбам Панов" Прораба банят навечно.
    Считаю, что модераторы не должны зависить от мнения москалей или рагулеу.
    Они должны быть незавизимы и объективны.

• Подобається Подобається x 3
  5. Patrick

Patrick Well-Known Member

А що?....Прораб , як на мене , був такий собі нафталіновий чоловік в совдепівському костюмі , навіть до якоїсь міри забавний ...ну, щось в ролі шута. І дійсно , чого на нього ображатися?....
    Як на мене , то я би дав йому безмежну волю в польоті його фантазій.
    Цікаво на скільки його би вистарчило?.....

• Подобається Подобається x 2
  6. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Нагадує анекдот:
    Росіяни живуть в Росії, а москалі на Україні і помагають стверджуватись нашій неньці Україні, евреї живуть в Ізраїлі, а жиди на Україні і допомагають відновлювати нашу неньку Україну, українці живуть в діаспорі, а хохли живуть на Україні і заважають жидам і москалям відбудовувати неньку україну.

• Подобається Подобається x 8
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

А чого Левандівка пішов?

8. syavych

syavych копач

Юлька з інтернету вигнала :)

• Подобається Подобається x 1
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні майже ручкою поманила а він і купився?
    Вчора між іншим пообіццяла Львову цілодобову воду.Якщо зробить,тоді оціните.

10. hrobak

hrobak Well-Known Member

в львівські мери збирається мабуть, бо переважно воду львів"янам обіцяють ті, хто хоче стати мером :)

• Подобається Подобається x 6
  11. Полковник

Полковник миється в бані

Какая?
    Неужели ТА САМАЯ С КОСОЙ?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

вона працює.

• Подобається Подобається x 4
  13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Во-во вона працює і їй ніколи виганаяти.А всі інші линяють від роботи,один парадний генерал,другий вже ціле літо не знає що з тою опозицією робити,третій постійно доказує що він не єврей,четвертий ходить на фоні Дніпрогесу і викидує комсомольські значки в Дніпро, п"ятий постиійно на всіх пресконференціях куняє своєю білою головою,бо він потрібен країні.
    А вона працює:good::):):);)
    Вона пообіццяла до Нового року.От і перевірте-зробить воду-голосуйте,не зробить голосуйте за Януковича.:):)

14. hrobak

hrobak Well-Known Member

до речі, я теж досі не знаю чому, - через те, що маю мало часу бувати на форумі довше. і не знаю, де шукати причину. а Левандівки бракує :sad: він мені навіть наснився - приходжу я в Бамбетлі, там коло барної стійки Левандівка, п"є своє СМ, а я до нього підходжу і кажу тихенько "повертайтеся, ми сумуємо..."

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Приєднуюся. Мені теж бракує!

• Подобається Подобається x 6
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так напевне сам пішов,його ж ніхто не виганяв,і проблем із здоров"ям слава Богу напевне немає.Надоїло мабудь,або прийшлося більше робити.Нічого погуляє і знову прийде.

17. Romko

Хм... Гривул з Консультантом від москалів втекли... А Левандівка...не думаю...Мабуть таки владА...

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Ромку, Ви розділили, а тільки сліпому за стільки років стане незрозумілим, ЯКА на ЛФ влада. :) Тобто, хто власник ЛФ. :) І чому тролям і всім україноненависникам така лажа тут. ;)

п.с. Зараз зароблю четверте покарання. :mocking:

19. Полковник

Полковник миється в бані

Пани Оля!!!!!!!
    Урррррррррааааааа!
    Сильно за Вами скучал!
    Как бизнес?
    Позволяет НЕЗАЛЕЖНОЙ помогать?

20. Romko

Олю,радий Вас бачити!:give_rose: А,щодо Вашого зауваження,скажу,що я себе не маю за якогось особливого,ніколи не ліз нікому в задницю,завжди висловлював свою думку. І ні разу не мав якихсь протиріч з адміністрацією. Щодо української влади кажу,що вони всі(ВСІ,БЕЗ ВИНЯТКУ) - до краю здеградована зграя нелюдів,котрі гризуться лиш власною кишенею,а перед елєкторатом грають роль,кожен свою. Щодо історї...Ви знаєте мої погляди,я завжди їх висловлював без застережень. Разом з тим,чітко розділяю людей,які є моїми опонентами з їх політичними поглядами. І впевнений,що з людьми,які прийшли на ЛФ спілкуватись,слід спілкуватись і бути гостинними господарями,а не фУкатись при першій думці,що не подобаєтьтя... А хами і троллі в нас довго не жиют...

а де твій аватар? :)