Тарас,стався до того з гумором... Такого раритета,Як Прораб я не бачив навіть на Одеському форумі.. Тре троха і потішитись.. Не йди...
Тарас....Ви що?через москальську наглість йти з рідного Львівського форуму..Ви собі трішки заспокойеся і ми Вас чекаємо
Интересно получается. Паны обиделись на Прораба (не понятно за что) и убежали с форума. По "многочисленным просьбам Панов" Прораба банят навечно. Считаю, что модераторы не должны зависить от мнения москалей или рагулеу. Они должны быть незавизимы и объективны.
А що?....Прораб , як на мене , був такий собі нафталіновий чоловік в совдепівському костюмі , навіть до якоїсь міри забавний ...ну, щось в ролі шута. І дійсно , чого на нього ображатися?.... Як на мене , то я би дав йому безмежну волю в польоті його фантазій. Цікаво на скільки його би вистарчило?.....
Нагадує анекдот: Росіяни живуть в Росії, а москалі на Україні і помагають стверджуватись нашій неньці Україні, евреї живуть в Ізраїлі, а жиди на Україні і допомагають відновлювати нашу неньку Україну, українці живуть в діаспорі, а хохли живуть на Україні і заважають жидам і москалям відбудовувати неньку україну.
Ні майже ручкою поманила а він і купився? Вчора між іншим пообіццяла Львову цілодобову воду.Якщо зробить,тоді оціните.
Во-во вона працює і їй ніколи виганаяти.А всі інші линяють від роботи,один парадний генерал,другий вже ціле літо не знає що з тою опозицією робити,третій постійно доказує що він не єврей,четвертий ходить на фоні Дніпрогесу і викидує комсомольські значки в Дніпро, п"ятий постиійно на всіх пресконференціях куняє своєю білою головою,бо він потрібен країні. А вона працює Вона пообіццяла до Нового року.От і перевірте-зробить воду-голосуйте,не зробить голосуйте за Януковича.
до речі, я теж досі не знаю чому, - через те, що маю мало часу бувати на форумі довше. і не знаю, де шукати причину. а Левандівки бракує він мені навіть наснився - приходжу я в Бамбетлі, там коло барної стійки Левандівка, п"є своє СМ, а я до нього підходжу і кажу тихенько "повертайтеся, ми сумуємо..."
Так напевне сам пішов,його ж ніхто не виганяв,і проблем із здоров"ям слава Богу напевне немає.Надоїло мабудь,або прийшлося більше робити.Нічого погуляє і знову прийде.
Ромку, Ви розділили, а тільки сліпому за стільки років стане незрозумілим, ЯКА на ЛФ влада. Тобто, хто власник ЛФ. І чому тролям і всім україноненависникам така лажа тут. п.с. Зараз зароблю четверте покарання.
Олю,радий Вас бачити! А,щодо Вашого зауваження,скажу,що я себе не маю за якогось особливого,ніколи не ліз нікому в задницю,завжди висловлював свою думку. І ні разу не мав якихсь протиріч з адміністрацією. Щодо української влади кажу,що вони всі(ВСІ,БЕЗ ВИНЯТКУ) - до краю здеградована зграя нелюдів,котрі гризуться лиш власною кишенею,а перед елєкторатом грають роль,кожен свою. Щодо історї...Ви знаєте мої погляди,я завжди їх висловлював без застережень. Разом з тим,чітко розділяю людей,які є моїми опонентами з їх політичними поглядами. І впевнений,що з людьми,які прийшли на ЛФ спілкуватись,слід спілкуватись і бути гостинними господарями,а не фУкатись при першій думці,що не подобаєтьтя... А хами і троллі в нас довго не жиют...