Лише намагався допомогти людинi не зникати на деякий час. Дивiться на тему гiлки трохи ширше. Або заведiть девайс з вайфаєм
Нє...інтернет такий... В тотих пуделках...ну їх ше мобільниками обзивають... В лісі вайфаїв нема...ту тільки пси гонят і хомо бухАют...і мнєсо їдєт...
Вони перше його кавальцуют.а потім смажат на вогні... І п’ют горівку... А,як наситяться,то видают різні звуки... Я,колись-то тут писав...через пудЕлко...
Ще зовсім недавно я не розуміла, хто і чим не догодив пухнастику. Зрозуміла аж сьогодні. Зміст спілкування і справді губиться, вірніше, зникає спілкування. Форум перетворюється у вітрину вражених его окремих індивідуумів. Дякую усім за години забави, за цікаві інформації, дякую форуму а можливість пізнати людей.
Я теж був шокований, коли намагався відповісти, що мій допис не був написаний у Вашу адресу, а так, в загальному, при цьому видалив свій допис, бо трохи грубо було написано в сторону тих, хто "підпільно" читає приватні повідомлення. Коли відправляв відповідь, отримав повідомлення, що такої теми не існує...
Мартіні, це Ви що, в мою адресу? Хреновато у Вас з нервами, шановний! Добре, я постараюсь більше не турбувати Вас своєю персоною на форумі і гарантую, що не створюватиму жодних клонів. Раджу працювати над собою, а не шукати ворогів народу...