Когда теряет равновесие твое сознание усталое, когда ступеньки этой лестницы уходят из под ног, как палуба, когда плюет на человечество твое ночное одиночество, -- ты можешь размышлять о вечности и сомневаться в непорочности идей, гипотез, восприятия произведения искусства, и -- кстати -- самого зачатия Мадонной сына Иисуса. Но лучше поклоняться данности с глубокими ее могилами, которые потом, за давностью, покажутся такими милыми. Да. Лучше поклоняться данности с короткими ее дорогами, которые потом до странности покажутся тебе широкими, покажутся большими, пыльными, усеянными компромиссами, покажутся большими крыльями, покажутся большими птицами. Да. Лучше поклонятся данности с убогими ее мерилами, которые потом до крайности, послужат для тебя перилами (хотя и не особо чистыми), удерживающими в равновесии твои хромающие истины на этой выщербленной лестнице. (с) Иосиф Бродский "Одиночество" Всего самого лучшего :girl_smile:
Я дико извиняюсь... ,а Лейба это украинское имя или ..:cesored: Просто что то песенка вспомнилась: "Средь ученых и врачей Каждые третий не... русский " (и не украинец то же )
Шановні форумляни , прощаюсь і бажаю бути здоровими, щасливими та задоволеними своїм життям!!! Оскільки зміст спілкування загубився десь - дуже вже багато дописів зникає ...Сподіваюсь цей допис ви прочитаєте. Приємно поспілкувалась - та й досить. Як кажуть, хорошого по чуть-чуть. І дуже сподіваюсь, що згодом під псевдо pukhnastyk ніхто інший писати не буде. The End. :girl_bye:
Все! Поки що перекур... Їду здобувати вищу освіту по психології, тому писати в приват найближчих 5 років немає сенсу. Тримайтесь!
Звичайно. що ні. Просто хочу відійти на деякий час, щоб розгрузити мозги і подивитись на зміни після повернення.
Любі друзі! (ото вступ в мене ) Почуємось мабуть через 1,5 тиждні. Через 7 годин автобус... а далі довга дорога у рідний, коханий Львів :girl_in_love: Нідіюсь, що ми з Павлом гарно проведем свої невеличкі відпусточки, надіюсь, що вдастся зїздити в Ужгород, надіюсь, що погода не підведе і ще надіюсь, що ці 1,5 тиждні не пролетять дуже швидко Папусі :girl_bye2:
В коханом на улице Героя Украины Джохара Дудаева имеется интернет-офис. Можно зайти и написать на форум.
та є, але я коли вільвові, то можна сказати жи в дома тільки ночую ( і то не завжди ) шкода часу на сидженя перед компом. Буде можливість - заскочу а як десь поїдем, то можливості не буде. Так що, про всяк випадок, щоб не йти "по англійськи", попрощалась та не тільки на Дудаєва і в сусідки за стінкою теж нет є Йой, ви шо так скучати будете, що переживаєте як я там бідна си раду без нету дам 1,5 тиждні
Ні, але також матиму на увазі, tnx. UPD: я мав на увазі -- заюзати вай-фай просто неба, нікуди не заходячи, якщо є портативний девайс (на кшталт моєї нокії E61i)