Відповідь: мене тут не буде деякий час Капитан, я тут тоже не весь день вишу, но захожу каждый день... Поэтому не исчезайте с форума, ведь вас точно будет не хватать...
Відповідь: мене тут не буде деякий час Да и мне Вас будет нехватать, чего греха таить... Вот у меня отец - ему 50 лет. Он все никак не может бросить курить... В етом плане - не хочу быть похожим на него
Відповідь: мене тут не буде деякий час Капитан, не сравнивайте несравнимое... Тогда бросьте и всех своих близких друзей тоже, раз они забирают ваше личное время и не дают возможности поваляться бездумно около телевизора..
Відповідь: мене тут не буде деякий час Нет, Зетта. Игра слов Не друзья забирают мое личное время, - а я сам его забираю у себя. Даже когда желание совпадает с возможностью, человеку всегда приходиться делать выбор.
Відповідь: мене тут не буде деякий час Ей, я только из форума :D ЗЫ: - как Ваше здоровье? - и не надейтесь!©
Відповідь: мене тут не буде деякий час Рад батенька ,рад ! о то тут нежно поясняю молодому "не там пишешь " а он намекивает "Сам дурак...."
Відповідь: мене тут не буде деякий час Дякую, Невстранец! Класна ідея !!! :D Цього не допустити - в наших силах
Відповідь: мене тут не буде деякий час Як би так і в житті можна було...Р-р-раз!!! і підчистив! Дякую, Мартіні, але такий злісний оффтопщик як я, спаскудить Вам роботою по "чистці" цілий вечір, який Ви набагато приємніше можете провести за келихом прохолодного пива, в компанії гарної кобіти
У Капітана на носі підвищення? У будь-якому випадку, Капітане, на вагітні посиденьки мусите приходити, поки ми не народимо
Відповідь: мене тут не буде деякий час Кеп, та який нафік вечір? 30 сек!!! Знайти всі дописи від Капітан - Вибрати всі - Видали вибрані дописи :p
Відповідь: мене тут не буде деякий час та у нас там такий конвейєр... я навмисне написала, поки ми всі не народимо - бо то, я так зрозуміла, процес безкінечний буде :D :D :D
Відповідь: мене тут не буде деякий час Кеп, я за вами вже плачу, ви так назовсім не йдіть, хто ж нам тепер компліменти говорити буде?
Відповідь: мене тут не буде деякий час Все ж сподіваюся, Капітане, що передумаєте та повернетеся. Але ж якщо ні - дозвольте побажати Вам у житті всього найкращого, а головне - щастя у всьому. І багато-багато любові у сім´ї. Капітан, Капітан, улыбнитесь!