Ви чо, Степаничу..?! То людині обмеженій може бути не видно розмаїття варіантів! Ви ж - не ТАКий..? Правда?
Степаничу, а у Вас ніколи не виникало бажання вигнати хама з-за столу ? Нехай це не Ваш стіл, а Вашого друга ? Це незручна місія, але інколи доводиться, чи не так ? Вдячність (навіть за замовчуванням) друзів переважує обрАзи одного хама. Чи не так ?
ВАС не вважаю. А ПЕВНИХ вважаю. Хам - це не тільки той, хто полюбляє літери "х" і "м". А ще й той, хто зайде до мечеті в чоботях, жуючи сало. "Тут єсть такіх ?"
Дорогі мої любі форумляни і форумлянки!Мене тут не буде аж до 3 серпня - їду відпочивати на море!Гарних змістовних дописів вам,приємного спілкування і смачної кавусі!Буду за вами дуже сильно сумувати,бо в тому селі, де я їду,нету немаБудьте чемні,спіть сухенькі,без мене не скучайтеДзвоніть,пишіть Пи.си.В Кімнаті сміху не спамити
Щасливої дороги!!!!!Гарного відпочинку!!!!Теплого моря і ласкавого сонечка!!!!Будем за тобою сумувати......па-па
Іспаночко, гарного тобі відпочинку, незабутніх вражень, гарних хлопців...і не сиди у тому селі,а вибирайся в "свєт"в Коблево
З гарною компанією і в селі може бути файно а в Коблево за вінчіком зганяти можна Гарного відпочинку Іспанко! Відпочиньте за нас всіх які поки що не можуть кудись поїхати і відпочивають щодня на форумі Чудової вам погоди, теплесенького сонечка та цілу купу файних вражень з моря (що ви нам пізніше покажете на фотографіях у іншій гілці )
ВСІМ ВЕЛИЧЕЗНИЙ ПРИВІТ ВІД ІСПАНОЧКИ! Каже що жива, здорова і переживає зараз "квінтесенцію щастя"(с) чого і вам щиро бажає :girl_in_love:
Тю... Іспанка ж до Нептуна поїхала. Картинку виділи? [WIKI]Непту́н (лат. Neptunus) — в древнеримской мифологии бог морей и потоков. Один из древнейших римских богов. Позднее был отождествлён с греческим богом Посейдоном. Женой Нептуна считалась богиня Салация (Фетида, Амфитрита). С Нептуном связан праздник нептуналий, который отмечался 23 июля. Праздник справлялся с целью предотвращения засухи. Во время этого праздника строились хижины из листьев. Морской Нептун почитался людьми, связанными с морем или отправлявшимися в морское путешествие. [/WIKI]