Ура!!! Прихопіть з собою деяких своїх єдінамішлєніков. Після того, як ЛФ провітриться, я впевнений, багато нормальних людей повернеться в це чудове місце спілкування.
Чернобылец, я за тим, щоб Ви повернулись. Ваша присутність - це баласт, який підтримує рівновагу на форумі. Навіть не знаю, хто тепер буде крайнім, коли не буде Вас...
А что,некий "УЖ" форум...под руководством не без известного Правника...где собирались багато нормальних людей : Boris_Kiev (Нині), Daisy (Нині), NIK (Нині), Patrick (Нині), terrible (Нині), Багіра (Нині), Іспанка (Нині), Мих (Нині) уже окончательно сдох?
Читателю, а Вас що - забанив "грант" на "Отстой-запах.ком.юа" ? Там же "весь цвіт" зібрався. Тільки час від часу сюди заглядають. До чергової команди "Кончай перекур, переворачивайся!"
Тільки-но форум "пустив", як : А в 12:00 часов Простучал на одной ноге На работу майор Чистов, Что заведует буквой "Ге"...
Пока ЛФ "лежал", я тут узнал много нового... И про слинги, и про систему худения -60, дещо "про груди". Занятно.
Які добрі, милі, толерантні люди... Чомусь мені це нагадало, наприклад, гоніння на безродних космополітів за часів СРСР. Що не кажіть, а таки "більшовизм у вишиванках".
А ще й нахаляву..? Пригадалося філатовське: Пропонуєте табуретку під портянки принести і чоботи гостю почистити?